Ha Erdély elcsatolása „európai ünnep”, akkor a visszacsatolása is az lesz, ugye?

2018. október 24. 21:40

Ha a román szeparatizmus európai ünnepnap, akkor majd a magyar is az kell, legyen.

2018. október 24. 21:40
Pilhál Tamás
Pesti Srácok

„Mi Gyulafehérvár? Maga a szeparatizmus! Az a szó, amelyet nyugati politikusok amúgy szitokszóként használnak, ha például a Krím Oroszországhoz csatlakozásáról van szó.

Az, ugyebár, »csúnya-rossz szeparatizmus«, mert a több mint kilencven százalékban oroszok lakta Krím szerintük nem dönthet úgy még népszavazáson sem, hogy Soros bábállama helyett Oroszországhoz akar tartozni. Gyulafehérvár viszont Juncker szerint »jó szeparatizmus«, amelyet egész Európának ünnepelnie kell, pedig ott népszavazást sem tartottak, és elég volt hozzá 1228 román küldött…

Ám van az eseményeknek egy örömteli olvasata is. Ha a román szeparatizmus európai ünnepnap, akkor majd a magyar is az kell, legyen, ha megérett rá az idő! Hajrá, magyarok, sokasodjatok!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2018. október 26. 11:26
Ez az idióta szeszkazán Juncker ezzel a szemét nyilatkozattal végképp magára haragított minden normális magyar embert.
OberEnnsinnen
2018. október 25. 14:43
Tűpontos logika. Zsanklód az ártalmatlan öregember vazallusa, így a visszacsatolásról is meg volna a derűs véleménye, valahogy így: Még mit nem! Elrontanák a magyarok Európa ünnepét?
MZ/X
2018. október 25. 09:20
Románok nélkül, igen...
még fokozza
2018. október 25. 08:46
Jajj de kemények vagytok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!