Karácsony Gergely esete a HírTV-vel

2018. augusztus 28. 22:18

A Fidesz propganadagépezete egyszerűen felismerte azt, amit az ellenzék jelentős része még nem.

2018. augusztus 28. 22:18
Tálos Lőrinc
Reflektor

„Elkezdődött az EP-kampány. Nyitányként a Fidesz propagandagépezetébe visszatért HírTV világgá kürtölte, hogy Karácsony Gergely elvállalná »egy baloldali pártszövetség európai parlamenti listájának vezetését«. A hírben a címen és a leaden kívül persze semmi nem utalt arra, hogy valóban mondott ilyet, ezért utánajárt a Mérce és kiderítette, hogy tényleg nem mondott ilyet.

Mi ebből a tanulság? Hogy a Fidesz propagandagépezete hazudik az már régóta nem bír hírtértékkel. Az viszont nem mindegy, hogy miről. Ahogy Vona Gábor fogalmazott: Orbán Viktor jobban ismeri a magyar társadalmat, mint az ellenzék. A Fidesz propganadagépezete egyszerűen felismerte azt, amit az ellenzék jelentős része még nem: elég csak beszélni az összefogásról és a Fidesz nyeri a választásokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ipacs Mona
2018. augusztus 29. 22:14
Karácsony egy hatalmas nagy fasz
szkeptikus
2018. augusztus 29. 10:49
A cikkben két állítás van: 1. Karácsony Gergely azt mondta, hogy elvállalná a baloldal listavezetését.A Mérce utánajárt ennek, és kiderítette, hogy nem mondott ilyet: de arról nem szól, hogy milyen, valóban hiteles információk alapján állítja ezt. Bizonyíték nélkül nem célszerű bármit is elhinni. 2. A Fidesz egyszerűen felismerte azt, amit az ellenzék jelentős része még nem: elég csak beszélni az összefogásról és a Fidesz nyeri a választásokat. Szerintem ez valóban így van: sok ismerősöm nem rajong a Fideszért, de, ezzel együtt, az ellenzéket sokkal rosszabbnak, katasztrofálisnak tartja és ezért elmegy a Fideszre szavazni.
makapaka2
2018. augusztus 29. 10:24
A gerinctelen, tehetségtelen Karigeri mindent elvállalna, ahol jól fizetnek.
Peter8811
2018. augusztus 29. 06:27
Inkább két Karácsony mint egy Bokros Lalyos!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!