Azonos mércét az európai uniós döntéshozatalban!

2018. július 08. 09:02

Előbb saját magukat kellene megvizsgálniuk és megtisztítaniuk a bürokratáknak.

2018. július 08. 09:02
Novoszáth Péter
Magyar Idők

„Az említett autómágnások másoknak is adakoztak, a liberális Német Szabaddemokrata Párt is ötvenezer eurót kapott Quandtól, míg a Daimler ugyancsak százezer euróban részesítette az akkoriban még Martin Schulz vezette szociáldemokratákat. A németek többsége a választások után az új kormánytól sokkal keményebb fellépést vár az autóiparral szemben, amely rászorul némi megrendszabályozásra. De az EU összes állampolgára ezt kívánja.

Nem akarom, hogy a dízelautókat manipulálják és természetesen azt sem, hogy Magyarországot korruptabbnak tartsák bármely más országnál. A korrupció ellen minden lehetséges eszközzel fel kell lépni. Azt azonban végképpen nem akarom, hogy olyanok ítélkezzenek felettünk, akik maguk is bűnösök. Azt helyesnek vélem, hogy azokat, akik alapvető jogi normákat nem teljesítenek, vagy akiknél magas szintű a korrupció, szankcionálni kellene.

Azonban ahhoz, hogy az Európai Unióban egy ilyen rendszer kerülhessen bevezetésre, előbb saját magát kellene megvizsgálniuk és megtisztítaniuk a bürokratáknak. Amíg az Európai Unió vezetői és bürokratái nemzetközi spekulánsok, adócsalók, csaló gigacégek befolyása alatt állnak, nincs sem jogi, sem erkölcsi alapjuk arra, hogy mások felett bármilyen módon is ítélkezzenek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2018. július 08. 11:45
Tehát bennfentes kormánypárti körökben. Szebb Jövőt!
Babivadász
2018. július 08. 09:52
"Azt helyesnek vélem, hogy azokat, akik alapvető jogi normákat nem teljesítenek, vagy akiknél magas szintű a korrupció, szankcionálni kellene." Helyes? Kezdjük el mihamarabb nálunk, mutassunk példát !
Pelso j.
2018. július 08. 09:52
Azonos mércét, ja, mindenben, nálunk is......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!