Trump üzenetet kapott Észak-Koreából

2018. május 25. 18:52

Szívélyes és produktív nyilatkozatotot kaptam Észak-Koreából.

2018. május 25. 18:52
Donald Trump
Twitter

Nagyon jó hír, hogy szívélyes és produktív nyilatkozatotot kaptam Észak-Koreából. Hamarosan meglátjuk, hogy hova vezet ez. Remélhetőleg hosszú és tartós jóléthez és békéhez. Csak az idő (és a tehetség) fogja mondani!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Varacskos
2018. május 26. 06:26
Trump úgy viselkedik, mint egy üzeletember. Keménykedik, megkeresi a határokat, aztán enged. Magyarul keményen önérvényesít, de azért figyel a kapcsolatra is. Ez a politikában szokatlan, de az üzletben teljesen bevett stílus. Orbán is ezt játsza Brüsszellel.
strkbwv
2018. május 25. 23:10
Lehet Trumpot szidni, de ha az álliberális kurva nyert volna, akkor Magyarország nagyon nehéz helyzetbe kerül. Lehet vonyítani, de meg kellene tanulni, hogy mi az érdekünk. Akkor fogtok igazán vonyítani, ha nem Trump lesz az elnök, hanem vmi álliberális szar.
Türelem
2018. május 25. 20:46
Milot hallgatva, olvasva, no meg a Klubrádió, Trump elnököt naponta ekéző műsorait, egyre jobban megértem, hogy a liberálisoknak miért okozott ekkora traumát Trump elnöksége. A fentieket kiegészítve az USA-ban élő rokonok révén szerzett információkkal elmondható, hogy Amerika csak nyert Trump megválasztásával. A sok tehetségtelen csóró balliberális meg csak pocskondiázza az amerikai elnököt.
a hun
2018. május 25. 19:23
Komolytalan, hiteltelen elnök: https://www.rt.com/news/427786-us-north-korea-summit/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!