Nem vonatra, villamosra kell szállnia a balos ellenzéknek

2018. április 27. 11:06

Budapestért kell harcokat vívnia a balos ellenzéknek.

2018. április 27. 11:06
Jámbor András
Jámbor András
Mérce

„Az április 8-i választási eredmény után elindult a gondolkodás, miként kéne meghódítania a baloldalnak és az ellenzéknek a vidék népét, »lemenni falura«, hogy megfordítsa a mostani eredményt. Pedig ha megnézzük a számokat, a helyzet az, hódításról nem beszélhetünk, inkább védekező harcokról. Ennek terepe pedig nem a falu, hanem a főváros és a megyei jogú városok.

Miközben az ellenzéki közvélemény nyugtázta, hogy a fővárosban azért még mi vezetünk, az a miénk, ez valójában csak a teljes számokban igaz. Ha a Jobbikot jobboldali pártnak számoljuk, akkor csupán 6 olyan kerület van, amelyben nincs legalább 50%-a a Jobbiknak és a Fidesznek együttesen. (...)

Tehát bármennyire is azt látjuk, egy országos ellenzéki sikerhez a vidéket kell megnyerni, valójában nem itt tartunk, hanem ott, hogy Budapestért kell harcokat vívnia a balos ellenzéknek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2018. április 28. 18:35
Nem vonatra, villamosra kell szállnia a balos ellenzéknek" Jámbor elvtárs, a Rózsadombon nem jár sem villamos, sem vonat...
OrangeOrder
2018. április 28. 08:39
Háborús retorika, hehe. Esetleg lehetett volna szép, rendes Budapestet is teremteni 2010 előtt, ahogy most Tarlósnak sikerült? Idióta majom.
néhai Ch.Pilot
2018. április 28. 00:10
Jámbor Kérődző! A Jobbikot (új nevén: Segglik) miért kellene a jobboldalhoz számolni? Valami racionális érvet, ha volnál szíves erre mondani.
DavidBL
2018. április 27. 23:33
Se vonatra, se villamosra. Ha mar villamosról beszélsz, inkább villamosszékre gondolnék. Elsőként bele is csücsülhetnél te, szakállmatyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!