Húsvétkor is hülyének néznek minket a gőgös belvárosi sajtósok

2018. április 01. 09:18

A magyar embereket butának, tájékozatlannak, mindenféle összeesküvés-elméletben hívő, rosszindulatú, irigy, és gyűlölködő, szerencsétlen megtévesztetteknek látják, és mutatják be.

2018. április 01. 09:18
Apáti Bence
Polgár Portál

„Húsvét van, bő egy hét a választásokig, egyik szemünk az ünnepre, a másik pedig már április 8-ra tekint. Ha megnézzük, hogy milyen üzenetekkel bombáznak minket, választókat, az ünnepek alatt is a haladó hírportálok, és az ellenzékkel szimpatizáló celebek, véleményvezérek, akkor azt találjuk, hogy a 444 szerkesztőségében, a Comedy Centrál, és az RTL Klub épületben dolgozó embereknek nincs túl jó véleményük a magyar emberekről. Úgy sugárzik belőlük a tiszteletlenség, a lenézés és a gőg, no meg dől a hazugság és a szenny, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Húsvétkor is…

A magyar embereket butának, tájékozatlannak, mindenféle összeesküvés-elméletben hívő, rosszindulatú, irigy, és gyűlölködő, szerencsétlen megtévesztetteknek látják, és mutatják be. Olyanoknak, akik nem átallanak húsvétkor megpihenni, április 8-án pedig szavazni menni – no persze a kormányoldalra, mert olyan buták, mint a húsvéti birkák. Szerintük…

Odáig ugyan nem merészkednek, hogy egy az egyben kijelentsék, hogy a szavazásra buzdító kampányfilmjeikben a tipikus Fidesz-szavazó archetípusát mutatják be, de cinikus kijelentéseik, viccesnek gondolt kikacsintásaik a sorok között pontosan ezt az üzenetet közvetíti. A szavazókról szóló összeállításaikból nem nehéz kiolvasni, hogy szerintük milyenek is a „tipikus jobboldali emberek”, akik, ha elmennek szavazni, akkor a jelenlegi kormány hatalmon maradását fogják segíteni. Miattuk kell – mondják/üzenik/szuggeráljak – elmenni másoknak, az „okosoknak”, és a „demokratáknak” is szavazni. Minél többnek.

(Ismert, hogy 70 százalék fölötti részvétel esetén az ellenzéknek cseppnyi esélye lehet a győzelemre – legalábbis az elemzők szerint…)

Olyanoknak próbálnak most üzenni a haladó hírportálok, akik szerintük „nem olyanok”. Hanem ilyenek. Akik pont az ellenkezőjük az általuk bemutatott embereknek. Ők – az ilyenek – természetesen mind okosak, műveltek, felvilágosultak, nyitottak, befogadóak, európaiak és demokraták. Mind 444-et, Indexet, és Mércét olvasnak. (Lehet, hogy HírTV-t néznek most már.) Bérletük van Pintér Béla összes előadására, és a mai napig könnybe lábad a szemük, ha a csődbe ment Népszabadság hétvégi magazinjára gondolnak.

Ők mind szégyellik, hogy magyarok, szégyellik, hogy Orbán Viktor a miniszterelnökük, szégyellik a kerítést, szégyellik, hogy Magyarország nem tárt karokkal, hanem jogos gyanakvással, és határzárral fogadja a gyerekeiket és feleségeiket faképnél hagyó, magukat szír, többdiplomás menekülteknek hazudó afgán, bangladesi és pakisztáni szerencselovagokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 250 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
xoltan
2018. április 02. 16:09
Mos tenyleg amellett ervelsz, hogy szemet dolog szavazasra buzditani az embereket, mert ha sokan szavaznak az rossz a fidesznek? A nagy demokracia hova lett? Az "emberek akarata" mar nem szamit? Tenyleg szanalom, hogy te talalva erzed magad a kampany altal. Tudod normalis emberekben nem merul fel, hogy ok lennenek az ovisokat szarral dobalok, mert akinek nem inge nem veszi magara. Es tenyleg ugy lett osszerakva, hogy nem valaszt oldalt. Nem mondja peldaul, hogy Janos utalja a sotetborueket, vagy hogy geza egyutt lop az Eliossal. Ezeket te kepzelted bele. Ugyanigy nem mondja, hogy Agika migransokkal arasztana el az orszagot. Csak annyit mond, hogy menj el szavazni, kulonben masok dontenek helyetted.
Lion
2018. április 01. 22:56
Litkait pedig baszarintsák ki a Comedyről, miatta szar a csati.
olvaso9
2018. április 01. 20:18
Ahogyan fokozódik a kampány, még inkább egyértelművé válik (remélhetőleg a Fideszből kiábrándultak, megsértettek, megkeseredettek számára is) hogy a Fidesz jelöltje és a Fidesz-KDNP lista a legjobb választás... miért is? ?Mert "okosak, műveltek, felvilágosultak, nyitottak, befogadóak, európaiak és demokraták" vagyunk... (elnézést a plagizálásért).
Robur
2018. április 01. 20:02
Nem a magyar embereket te fasz, hanem a fideszes patkányokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!