Nyilatkozat

2018. március 23. 15:26

Romániában nem leépülőben van a jogállam, hanem nincs. Megszűnt létezni.

2018. március 23. 15:26
Horváth Anna
Foter

„Ez a döntés, sajnos, minden kétséget kizárva megmutatja, ha a szekusállam helyi potentátjai 2 évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy Kolozsvár magyar alpolgármesterét nemzetbiztonsági kockázatnak nyilvánítják és el fogják távolítani, az őt támogatókat pedig megleckéztetik, akkor ennek mindent alá tudnak rendelni.

Akik mégis próbálják a mai döntést a jogállam szabályai mentén értelmezni, azoknak üzenem: ne fáradjanak! Romániában nem leépülőben van a jogállam, hanem nincs. Megszűnt létezni.

Ha drámaíró lennék, az RMDSZ centenáriumi évre tervezett drámapályázatára biztos megpróbálnám Kafka „A per” című abszurd drámáját überelni, de drámaíró nem vagyok. Politikus vagyok és jogász. (…)

Az elkövetkező napokba erőt gyűjtök, és tovább folytatjuk a harcot Fodor Zsolttal, akinek igazságunk melletti karakán, megingathatatlan kiállása előtt – most már nyilvánosan is – őszinte tisztelettel hajtok fejet.

Élni fogok, élni fogunk a fellebbviteli jogunkkal. A per ezt követően a bukaresti Legfelső Bíróságra kerül.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polnemkor
2018. március 24. 13:02
Miért nem első helyen szereplő hír Horváth Anna politikai koncepciós börtönre ítélése a szekuállam által még a nemszadeszes orgánumokban sem?
polnemkor
2018. március 24. 13:02
Miért nem első helyen szereplő hír Horváth Anna politikai koncepciós börtönre ítélése a szekuállam által még a nemszadeszes orgánumokban sem?
ZolieM
2018. március 23. 23:03
Volt bárki, aki hitt a szőröstalpúak civilizált mivoltában?
balbako_
2018. március 23. 18:25
Soha sem volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!