Totális háború a valóság ellen

2018. március 28. 07:51

Azok a nyugat-európai nagyvárosok, amiket a Fidesz szerint tönkretettek a menekültek, valójában minden felmérés szerint élhetőbbek a magyar településeknél.

2018. március 28. 07:51
Herczeg Márk
Herczeg Márk
444

„Persze azok a nyugat-európai nagyvárosok, amiket a Fidesz szerint tönkretettek a menekültek, valójában minden felmérés szerint élhetőbbek a magyar településeknél, csakhogy a magyarok fele egy hétre sem tud elmenni nyaralni, a magyarok 81 százaléka sosem járt Európán kívül, és sokan még csak külföldre sem mentek évek óta.

A Fidesz – ami Finkelsteintől tanulta meg, hogyan lehet hatni a félelmekre – mindeközben úgy kommunikál, mintha ez lenne Az Utolsó Választás Magyarországon. Ha ez még kérdéses is, az már egyre kevésbé az, hogy lehet-e bármennyire is bízni abban, hogy tényleg az ország lakóinak a jövőjét tartja szem előtt egy olyan hatalom, amelyik ilyen eszközökkel él.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2018. március 29. 15:55
"Totális háború a valóság ellen - 444" Ennél tökéletesebben be sem lehetne mutatni a libsi oldalt. Van egy valóság, amit a mindenki elismer nyugat európában: a migránsok odaköltöznek egy környékre, a többi köréjük gyűlik, ahol elég sokan vannak, onnan a fehérek elköltöznek. Gettók alakulnak ki, ahol az ott lakók - minden hiába alapon - már nem hívják a rendőrt. Ezért a migráns bandák átveszik az irányítást, a többi migránst még nagyobb szakadékba lökve. Ha mégis megjelenik a rendőr, a legkevesebb hogy megdobják kővel és elfutnak. Mivel egyre kevesebb a rendőri jelenlét, egyre több a bűn. És nem afehérek bűnöznek, hanem a migráns a migránsokat öli-rabolja. Így jelenik meg európa nagyvárosaiban - egyelőre kicsiben - Szenegál, vagy Dakar. A környezet lepukkan, az ember embernek farkasa. Ez a "szenegál-alsó hatás" mindenhol ott van ahová tömegesen migránsok telepednek be. A No-Go zónák létezését már egyik ország egyik minisztere sem meri tagadni, még Merkel is belátta hogy a jelenség létetzik. A migránsok mindenkit terrorizálnak, de természetesen - a természet törvényei alapján - a ragadozó a könnyű prédára megy. A nők szenvednek a legtöbb zaklatástól. A baalib oldal a legutóbbi időkig a nők felszabadításán küzdött. Mikor néhány éve a Pécsi rendőrség oktatófilmet adott ki hogyan lehet elkerülni a nemi erőszakot, a balos média egy emberként rontott rájuk a nem létező áldozathibáztatást emlegetve. Miközben az oktatófilmet azzal vádolták, hogy azt sugalmazza a nők ne fessék ki magukat, ne öltözzenek és viselkedjenek kihívóan, ma minden gond nélkül a baloldal javasolja a nőknek, hogy alkalmazkodjon ahhoz, hogy a msuzlim férfiak "nem tudnak mit kezdeni a látvánnyal", és egyszerűen megerőszakolják a szerintük kurva fehér nőket. És a ballibáknak ez nem okoz logikai zavart. Mindemn további nélkül tudnak egyik áldozati csoportról a másikra váltani, az egyetlen közös az érvelésükben az, hogy szerintük mindenért a fehér elnyomó férfiak a hiábasak. Valamint ilyen tendeciózus cikkeket írnak, amiben egy szó sem esik a valóban megtörténő folyamatokról, inkább ténymorzsák ügyes válogatásával azt sugalmazzák, nincs semmi probléma. Valóban, kedves 444. Totális háborúban álltok. Nemcsak a valósággal, hanem a józan ésszel is.
puszika
2018. március 29. 15:51
Akkor nosza,költözz oda fiam!!
Sulammit
2018. március 29. 14:06
Van egy jó ötletem. Kereszt lógjon a nyakadban és költözz be egy muszlim lakta negyedbe. Vagy csak sétálgass benne.
Sulammit
2018. március 29. 13:50
Te most bántod a cigányokat? "valójában minden felmérés szerint élhetőbbek a magyar településeknél,"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!