Ügynök vagyok

2018. március 22. 07:06

Hatalmas király vagyok! Akkora, hogy fel is jelentem Siewertet rágalmazásért.

2018. március 22. 07:06
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„Ezek szerint tehát Siewert mindvégig tudta, hogy valami gyanús dolog van a háttérben, de azért elment a bécsi találkozókra, és szántszándékkal mondott »nagyokat«, adott »túlzó információkat«, ráadásul éppen ezekben, a lehető legkényesebb témakörökben. Értem, értjük. Illetve mégsem.

Mert vajon kit és hogyan akart félrevezetni a furfangos Sie­wert András, amikor azt bizonygatja az állítása szerint gyanús »ügynöknek« valamely titkosszolgálattól, hogy a Soros-birodalom egyetlen célja az anyagi haszonszerzés és a politikai befolyás?

Továbbá azt sem értjük, vajon a furfangos Siewert Andrásnak, aki direkt tartja fenn egy titkosügynök érdeklődését a túlzó információk adásával, miért az az első reak­ciója az anyag megjelenése után, hogy egyszerűen letagadja az egészet, és közli lapunk újságírójával, hogy ilyeneket nem mondott? Csak nem arról van szó, hogy kellett még 24 óra, hogy elkészüljön valami magyarázat? És nemsokára Dénes Balázs is elő fog állni a maga verziójával, miszerint előre tudta, hogy egy izraeli (?) titkos ügynök (?) beszélteti, de ő is van olyan furfangos, mint a Siewert, ezért ellátta túlzó információkkal?

De a legszebb mégis csak az, hogy Siewert szerint én és a lapunk csinálta az egészet. Hogy világos legyen: E sorok írója egy brit (?) vagy egy izraeli (?), vagy egy orosz (?) vagy mindhárom titkosszolgálattal lezsírozta, hogy húzzák csőbe a Siewertet meg a Dénes Balázst. Meg Tracie Ahernt. És még ki tudja, ki mindenkit!

Hatalmas király vagyok! Akkora, hogy fel is jelentem Siewertet rágalmazásért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2018. március 23. 18:31
"Ügynök vagyok." Ne szerénykedj! Csak?
tango47
2018. március 22. 18:11
Egy bebizonyosodott: Soros nem az észbeli képességük alapján válogatja ki hálózatának vezetőit.
1000bocs
2018. március 22. 18:03
Excel táblában gyűjtik a pólóméreteket? Aham. Most elképzeltem, ahogy az ezernyi migránstól, akik minden alkalommal más nevet adnak meg ha kérdezik őket szigorú darabszám alapján nyílvántartják a pólóüméreteket. Hisz sokkal egyszerűebb ez, mint azt mondani hogy az arab 16-36 közötti férfiak nagy része M és L méretbe fér bele, kell még 15% S-es méret, és max néhány száz XS a gyerekeknek. Azután ahogy fogy, lehet feltölteni, de az arányok láthatóak. Nem. Inkább a bemondott kamu nevekre Excel lista, mert osztáskor nem ránézésre a kezébe nyomják ami neki való, hanem szigorúan név szerint kell jelentkezni, és csak olyan pólót kaphat amit felírtak neki. Életszerű. Most komolyan. Én megpróbálom elhinni, hogy csőbe húzták őket, de ezek a kifogások olyan ovis szinvonal. "Tudtam előre hogy csapda és ezért anyagot adtam nekik amit felvehettek és lehozhatták a médiában csak azért hogy utána diadalmasan tagadnom kelljen amit a felvételen mondtam!" Aha. Ez olyan Hillary Clinton érvelés. "Nem csináltam semmit, ott sem voltam, csak eltűnt minden email amiből kiderülne hogy nem csináltam semmit. És azokat azért tüntette el a stábom, mert nem csináltam semmit. Ebből is látszik hogy ellenem koncepciós per zajlik."
Mich
2018. március 22. 15:06
A Soros-bérencek nagyon szeretik az "oknyomozó újságírást", HA ez nem őket nyomozza...! De ha őket vizsgálják, akkor ezek egyből ilyen-olyan "külföldi ügynökök" lesznek... Mintha ők nem lennének azok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!