Néhány mondat a gyakorló elmebetegekről

2018. január 02. 15:34

A jobboldaliság Milo-féle formáját ugyanolyan visszataszítónak és kártékonynak tartom, mint a baloldaliak és liberálisok életidegen zagyvaságait.

2018. január 02. 15:34
Tóth Gy. László
Facebook

„Daniel Cohn-Bendit után hamarosan hazánkba látogat Milo Yiannopoulus is. Jeszenszky Zsolt szerint »Milo az a srác, akinek (full hetero létemre) én csak megengedném, hogy elém térdeljen, de Megadja Gábor még a fordított helyzetet is bevállalná. De komolyra fordítva, Milo Yiannopoulos Angliában született, görög és zsidó felmenőkkel rendelkező, ma már az USA-ban élő politikai kommentátor, író-publicista, médiaszemélyiség – és egy Veszélyes Köcsög. Utóbbi név saját kreálmánya: „Dangerous faggot” elnevezésű turnéja keretében járja az amerikai egyetemeket és hívja ki maga ellen a balosok dühét. Hangos kritikusa ugyanis a feminizmusnak, az iszlámnak, a politikai korrektségnek, a genderelméletnek. Nagyon kényelmesen le is fasiszta-rassiszta-homofób-nácizhatná ezért a baloldal, a szokásos módon, pechjükre azonban a srác bár katolikus, de zsidó gyökereire nagyon büszke, vállaltan meleg és kifejezetten a néger fiúkat imádja.«

GFG most is rövid volt: Willkommen Milo – írta a honlapján.

A jobb megismerés kedvéért idézzük szó szerint is ezt az identitászavaros provokátort:»Tudod mit? Hálás vagyok Michael atyának. Ha ő nem lett volna, nem tudnék ilyen jól szopni. (...) Félreértitek a pedofília fogalmát. A pedofília nem azt jelenti, hogy szexuálisan vonzódsz egy 13 éveshez, aki testileg érett. A pedofília azt jelenti, hogy gyerekekhez vonzódsz, akik még nem érték el a pubertást. A melegek világában fiatalabb fiúk és idősebb férfiak közötti kapcsolat nagyon pozitív tapasztalat lehet, ha konszenzuális kapcsolatról van szó.«

Lehet, hogy én értek félre valamit, de a jobboldaliságnak ezt a formáját ugyanolyan visszataszítónak és kártékonynak tartom, mint a baloldaliak és liberálisok életidegen zagyvaságait.

Nem lehet közösséget vállalni egy gyakorló elmebeteggel csak azért, mert éppen egy másik gyakorló elmebeteggel harcol.

Az ápolók majd rendet raknak.

Retardáltaktól mentes boldog új évet mindenkinek!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HToma
2018. január 03. 22:24
Jéé, egyetértek Tóth Gy. Lászlóval.
Marhajó!
2018. január 03. 12:56
Milo meghívása a Megadja-Molnár Attila-Schmitt vonal végterméke. Ezt a gennyet ki kell nyomni a Fideszből, különben én megyek.
1000bocs
2018. január 03. 10:08
Miért fáj az egy jobboldalinak, ha Milo eljön, és egy hétig ég a teljes magyar ballib véleményvezér csapat? Kit érdekel Milo buzi nyomora, amikor ennyire jó a show? Lefeküdni nem kell ám vele...
1000bocs
2018. január 03. 09:58
Szövegértelmezés, gyerekek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!