Hiteltelenségi rangadó

2017. december 06. 10:15

A lukácsista filozófus összehozná a romokban heverő baloldalt a patás ördöggel.

2017. december 06. 10:15
Kacsoh Dániel
Magyar Hírlap

„Foglaljuk tehát össze: egy demokratikusan megválasztott kabinet ellen szervezkedő, vadkapitalista pénzembernek járna a Nobel-békedíj!? Miután a közel-keleti válságot elmélyítő, a fegyveres konfliktusok megoldásában egyértelmű kudarcot valló Barack Obama is megkaphatta az elismerést, akkor igazából meg sem kellene lepődnünk, ha a vallásos szolgálat helyett rendre elfogult politikai megnyilvánulásokat tevő lelkész vágyálma netán teljesül. Ugyanakkor ez a húzás kevésbé okoz meglepetést ahhoz képest, amit a balliberális oldal örök megmondója, a »haladó eszmék« lánglelkű élharcosa, Heller Ágnes tett a minap. A Soros iránt nyilván ugyancsak elkötelezett lukácsista filozófus összehozná a romokban heverő baloldalt magával a patás ördöggel, a gárdamellényes, zsidózó jobbikos branccsal. Ezt jelentette be »Olgánál«, a Hír tévében. Heller ugyanis állítása szerint elhitte: ha Vona mást mond, mást is gondol. 

Bár eszmetársaival évekig nácizták, most arra jutott, hogy ahogy Churchill összefogott Sztálinnal a nácikkal szemben, úgy kell tennie ma is valamennyi ellenzéki pártnak a Jobbikkal a gyűlöletes Orbán-kormány ellenében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2017. december 07. 13:18
nana ... a patás ördög (sőt Patás Ördög) kifejezés a balliba legendáriumban rég foglalt .OV-ra
hátakkor
2017. december 06. 15:26
Az elvtàrsak meg Zazri helyett meg Fercsi bohóc helyett az NLMP-be dezertàlnak. Schiffernek fizikai fájdalmai vannak.
péterx
2017. december 06. 13:37
Heller nagy bakot lőtt , mert azt hitte , hogy balliberális filozófiai kvázi-istenasszonyként nem mondanak ellent neki , akkor sem , ha a szakmájába nem tartozó politika kapcsán égbekiáltó marhaságot nyilatkozik . De ellenmondtak neki , méghozzá sokan : a Népszava pl. egy meztelen Vona Gábort ábrázoló figura mellé tette Hellert , amint egy Spinoza Etika feliratú könyvet tart Vona ágyéka elé . A cím is vitriolos és találó : a cél szentesít .
Szívemből magyar
2017. december 06. 13:08
Ezek a fideszes seggnyalók úgy tesznek, mintha Heller banya döntené el, hogy a ballib pártok és a Jobbik mit csinálnak egymással (amúgy Ági néni sem ezt mondta, hanem hogy a Fidesszel szemben ne legyen két listánál több). Az kicsit se zavarja a propagandistákat, hogy kölcsönösen kizárták egymással a szövetséget és a koalíciót is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!