Soros kézi vezérli az Európai Parlamentet

2017. december 04. 11:25

Dzsordzsi bácsi hatmillió euróval szállt be a kampányba.

2017. december 04. 11:25
Jurák Kata
Magyar Idők

„Soros szervezete egészen elképesztő módon szivárgott be az Európai Parlamentbe. Izgalmas látni, hogy az Open Society Foundations tagjai, bár már 2008-tól jelen voltak Brüsszelben, igazán csak a 2014-es választásokra fókuszálva aktivizálták magukat, majd pedig a migrációs hullám kezdetekor kapcsoltak turbófokozatra, és lett hivatalos akkreditációval rendelkező tucatnyi lobbistájuk, akik naponta jártak be a parlamentbe és fejtették ki »áldásos« tevékenységüket.

Míg 2011-ben a hivatalos lobbisták száma nulla volt, 2015-ben már tizenkét Soroshoz tartozó alapítványi munkatárs tevékenykedett az Európai Parlamentben. Nem is titkolják: az Open Society European Policy Institute (OSEPI) arra törekszik, hogy befolyásolja az EU politikáját: honlapjukon azt írják, hogy a brüsszeli csapat »bizonyítékokat, érveket és ajánlásokat nyújt az uniós intézmények és tagállamok döntéshozói számára«.

2011-ben a lobbizásra 10 ezer eurót szántak, és egyetlen lobbistával voltak jelen a brüsszeli döntéshozatali testületben, a 2014-es EP-s választásokra azonban már komolyan készültek, Dzsordzsi bácsi mintegy hatmillió euróval szállt be a kampányba, ahol egyebek mellett a média és a politikai intézetek támogatásával igyekezett befolyást szerezni. Ebben természetesen a magyar alapítványok, szervezetek szintén mindig jelentős támogatást kaptak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2017. december 05. 12:30
Az már kiválasztásakor kiderült, hogy Juncker egy idióta, korrupt báb, akit Angela saját csicskájának rendelt oda. Az is kiderült, hogy az EP-be számtalan klinikai esetnek számító habzó szájú őrültet küldtek, akik arra szolgálnak, hogy az üléseken el-elszundikáló képviselőket ordibálásukkal felkeltsék (erre a legjobb téma Orbán). Aztán van vagy 200 körüli képviselő, aki Soros zsebében van. Hát nem szeretnivaló ez az EU?
Peter8811
2017. december 05. 07:07
Soros vett magának egy Európai parlamentet, amikor megtudta, hogy beleléptünk.
holder
2017. december 05. 01:42
Jurák Kata ennél is többet tud Sorosról. Pár napja a rádióműsorában egy hallgatónak köszönhetően újabb förtelmes terveire derült fény ! Ez felháborító ! Mindenki hallgassa meg ! https://www.youtube.com/watch?v=DB3dOrLGYRE&t=10s
brekker
2017. december 04. 23:22
"Dzsordzsi bácsi" Ha mégegyszer ezt meglátom, kidobom a kétszáz kilós CRT monitoromat az utcára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!