Lukácsi Katalin szerint Jézus a Pride-on vonulna

2017. december 29. 12:48

Lukácsi Katalin szereplését a bibliai hit és keresztény értékrend elleni nyílt támadásnak tartom és javaslom, hogy gondolkodjunk el az OPNI újranyitásán, de sürgősen.

2017. december 29. 12:48
Jurák Kata
Magyar Idők

„Kapaszkodjanak meg: a KDNP-ből kiugrott Lukácsi Katalin szerint Jézus a Pride-on együtt vonulna a homoszexuálisokkal, mindezt pedig felebaráti szeretetből tenné. Az egyébként hitoktatói(!) végzettséggel is rendelkező ex-kereszténydemokrata szerencsére nem dolgozik gyermekek közelében, viszont lelkesen roadshowzik a médiában azzal, hogy mekkora csalódás volt számára a KDNP, ahol nem lehetett saját véleménye, de milyen jó, hogy még időben kilépett, mert így nem szivárogtatott ki titkos információkat senkinek. (Igen, tényleg ezt mondta.)

Talán ez az egyetlen dolog, amiben egyetértünk a kisasszonnyal, aki jól láthatóan még mindig egyfajta útkeresésben van: fiatal kora ellenére volt már MDF-es, fideszes, KDNP-s, újabban pedig az ellenzéki tüntetéseken feltűnősködik dolmányában a füttyögős Juhász mellett. Lukácsi agymenése Jézusról, a homoszexualitásról a Bibliára hivatkozva nem kicsit verte ki a biztosítékot a polgári oldalon, akik közül többeket nemes egyszerűséggel letiltott a kommentezési lehetőségtől a szabad véleménynyilvánításért harcoló amazon – aki eddig éppen azt hangoztatta a pártból való kilépése okaként, hogy nem mondhatta el saját gondolatait a diktatórikus KDNP-ben.

Őszintén szólva – bár kétlem, hogy ez így történt – az Echo Tv vitaműsora után abszolúte megérteném a pártot, hogy egyáltalán nem voltak kíváncsiak Katalinunk véleményére, bár az alacsony vérnyomással rendelkező keresztények számára mindenképpen hatásos terápiának bizonyulna gyógyszer helyett Lukácsi eszmefuttatását hallgatni. Az önmagát viccesen »Sorosbérenc szabadkőművesként« definiáló kisasszony szerint egyébként azért is fontos a homoszexuálisokkal való közösségvállalás, mert Jézus is az elfogadást hirdette. (...)

Lukácsi Katalin szereplését a bibliai hit és keresztény értékrend elleni nyílt támadásnak tartom és javaslom, hogy gondolkodjunk el az OPNI újranyitásán, de sürgősen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2017. december 31. 14:00
Jézus a Pride-on vonulna? Az nincs írva vagyon, hogy Jézusnak öngyilkos hajlamai lettek volna, ugyanis: Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál. Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old. "A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás." Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.
dakotasámán
2017. december 31. 00:04
" javaslom, hogy gondolkodjunk el az OPNI újranyitásán, de sürgősen." aminek az első ápoltja lehetnél Kata. és ekkor még nagyon visszafogott voltam.
koronaszepe
2017. december 30. 19:06
Jurák azzal a technikával próbálkozik amivel Huth is szokott. Próbálja beszorítani, revolverezni az ellenfelét, próbál olyan dolgokat a szájába adni, amiket az nem, ill. nem úgy mondott. Huthnak sem megy, pedig Jurákhoz képest Ő egy szellemóriás. A hangsúly a Jurákhoz képest-en van... Nyomorúságos próbálkozás.
Paskai
2017. december 30. 18:35
Tök mindegy, hogy egy irodalmi fantom mit tenne,mondana. Sok bűnöző abból él, hogy a Fantomot magyarázza. Sok hülye pedig eljátssza,hogy elhiszi. Ez egy régi pilótajáték.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!