Népszavazás Orbán rendszere ellen

2017. november 23. 10:27

Ha úgy alakult, hogy a legkisebb borsodi falvak lakóival is „konzultálna”, akkor válaszolnék a damaki címemre küldött levelére.

2017. november 23. 10:27
Szilva Attila
Momentum Blog

„Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Ha úgy alakult, hogy a legkisebb borsodi falvak lakóival is »konzultálna«, akkor válaszolnék a damaki címemre küldött levelére.

Az Európai Unió 263 régiója közül 7 régió magyar. 2013 után idén újra megnézték az EU-s régiók versenyképességét. Azt a képességet, hogy egy régió mennyire képes vonzó és fenntartható környezetet biztosítani az ott élőknek, az ott dolgozóknak és az ott működő vállalkozásoknak. Az összes magyar régió versenyképessége romlott, de a kelet-közép-európai régiók közül egyedüliként Észak-Magyarország zuhant feltűnően nagyot. Az egészségügyi helyzetet tekintve konkrétan már az utolsó előtti egész Európában.

Az ingatlanok eladhatatlanok, néhány ezer euróért komplett portákat és költözhető házakat lehet kapni Miskolctól 30 km-re.

Sokan elhagytuk ezt a vidéket. Budapest és Győr, vagy Bécs és Stockholm környékén több a lehetőség. Valamennyire mindannyian felelősek vagyunk a helyzetért. Önnek és miniszterelnök elődeinek felelőssége azonban lényegesen nagyobb, miután szolgálati idejükben nem a »polisz ügyével« törődtek. Új elem, hogy Önnek köszönhetően a mélyebb szerkezeti problémákról értelmesen és hallhatóan már beszélni sem lehet, mert minden konstruktív hozzászólás elvész az Ön által generált dezinformációs zajban.

Nincs olyan, hogy “Soros-terv”, ezt már elismerte az Ön által Brüsszelbe küldött fideszes uniós biztos is. Létező dolgokról kellene konzultálni, de már arról se tudunk beszélni, amit Ön valaha jól csinált vagy esetleg jól gondolna most is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2017. november 23. 17:32
Ha úgy alakult, hogy a legkisebb borsodi falvak lakóival is »konzultálna«, akkor válaszolnék a damaki címemre küldött levelére. WTF?!?! Ez mit jelent?
nyugalom
2017. november 23. 15:30
A nimandok mindig nagyszajuak, ostobak, nagyhanguak! Azt hiszik, mindig igazuk van. Ez egy duplanulla!
áfonya
2017. november 23. 14:37
Milliárdos spekuláns egész életében mások tönkretételével szerezte vagyonát. Példaként hozta, hogy a gazdasági válság mélypontján intézett támadást a legnagyobb hazai bank, az OTP ellen, amelyet tőzsdei manőverekkel igyekezett gyengíteni arra játszva, hogy jelentős haszonra tegyen szert. Ezzel a spekulációval több száz milliós hasznot ért el, miközben óriási kárt okozott a pénzintézetnek és veszélybe sodorta a devizahiteles családokat – tette hozzá Puskás Imre, jelezve: a pénzügyi felügyelet is megállapította a szándékos károkozást és közel 500 millió forint bírságra kötelezte őt. A milliárdos minden vagyonát, hatalmát, befolyását népek és országok meggyengítésével, tönkretételével érte el . A Soros-terv és Soros György „nyílt társadalma” megint mások tönkretételéről szól – vont párhuzamot Puskás Imre, kifejtve: el akarják árasztani migránsokkal Európát, hogy legyengítsék a nemzetállamokat. Ha az elképzelés sikerül, akkor olyan központi politikai-gazdasági hatalom jön létre Európában, amely támogatni tudná a spekulánsokat, Soros György pedig tovább növelné vagyonát. Ennek jelei már látszanak Európában – mondta a kormánypárti politikus, megemlítve a közbiztonság és az életminőség romlását, a terrorveszélyt és az európai emberek hétköznapjait nehezítő kulturális és együttélési problémákat.
áfonya
2017. november 23. 14:11
A kvóta akkor is kvóta marad, ha átnevezve a menedékkérők elosztási arányának számítási mechanizmusaként emlegetik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!