Demokrácia export és liberális emberi jogok

2017. november 03. 15:04

Ha Trump véget vet is a liberális demokrácia exportnak, itt van nekünk az Európai Unió, mely nevéből is kihagyta a keresztény gyökereket.

2017. november 03. 15:04

„Trump tett arra ígértet, hogy nem folytatja a demokrácia export politikáját tovább. Kétséges azonban, hogyan sikerül ezt megvalósítania, mert a baloldali lobbi soha nem nyugodott ebbe bele. Sem Trump megválasztásába, sem a liberális demokrácia haldoklásába. Kormányközeli lobbik, állandóan kérik a konzervatív, zsidó-keresztény világ segítségét weboldalakon és körlevelekben. A baloldal ugyanis semmitől sem riad vissza, hogy a nemesnek, együttérzőnek, toleránsnak, a világok legjobbikának tartott liberális demokráciát megvédje. Azokat mondja gonosznak, akik a liberális pszeudo-humanizmus helyett morális világrendet, keresztény értékekre épülő demokráciát akarnak. A baloldal Amerikában, újabban fizetett tüntetőket vesz fel, akik a kormány ellen folyamatosan, látványosan megrendezett eseményekben vesznek részt.

A »mesterlista« ma is terjed az interneten azzal a megjegyzéssel, hogy igen szorgalmas ország (mármint Amerika). De nincs jobb!

Tényleg nincs jobb? Közép- és Kelet-Európa szemben áll és védekezik, sőt harcol a nyugati értékvesztett világ ideológiája ellen. Magyarország és Lengyelország ebben élharcos. Szabadosság helyett, a morált nem nélkülöző szabadság az ideája. Védi a családot, az életet, a nemzettudatot, a sokféle formában létező globalizmus és neoliberalizmus ideológiája ellen.

Ha Trump véget vet is a liberális demokrácia exportnak, itt van nekünk az Európai Unió, mely nevéből is kihagyta a keresztény gyökereket. Az emberi jogok liberális felfogása az Unió alapeszménye, a keresztény morális értéket legfőbb ellenségének tekinti, ezzel megtagadva Európa eredeti kultúráját. Ezért kerülnek vele összeütközésbe a konzervatív kormányok, közöttük hazánk. Az NGO-k nagy része a liberális emberi jogokat védi, nem a morál alapút, így folyamatos támadásaikra lehet számítani egész Európában, és a velük rokon Európai Unió vitás kérdésekben az ő javukra dönt. Ekkor még nem beszéltünk az ENSZ civiljeiről vagy magáról a szervezet különböző ágairól, melyek folyamatosan táplálják a neoliberális és globalista ideológiát. Persze e szervezetekből nem kilépni kell, hanem részt venni a megreformálásukban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csender
2017. november 03. 20:33
==Ha Trump véget vet is a liberális demokrácia exportnak...== Te tudni írni magyarni??? Helyesen: "Ha Trump véget is vet a liberális demokrácia exportnak..."
madarasi.abel
2017. november 03. 15:39
"a keresztény morális értéket legfőbb ellenségének tekinti" szemben Magyarországgal, ami maga a Szent Lélek kormányoz a pocakos csútin keresztül (és ezt maga a főparaszt állítja). nincs nektek ki mind a négy, esküszöm :)
madarasi.abel
2017. november 03. 15:37
"Közép- és Kelet-Európa szemben áll és védekezik, sőt harcol a nyugati értékvesztett világ ideológiája ellen. " magyarul tudol-e?
madarasi.abel
2017. november 03. 15:36
Na, még egy média-ringyó önti a szart a kormány prosti-médiáján keresztül. Nem unjátok? Ugyanaz a szar, más tányéron, ezredszer.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!