Vona mosdatói

2017. november 18. 10:14

Havas Henrik és Rangos Katalin nekilátott, hogy Vona Gáborból simizni való megtért bűnöst fabrikáljon.

2017. november 18. 10:14
Máté T. Gyula
Mátété

„Kozmetikusnak és fürdőmesternek állt a libbal elit: tegnap Heller Ágnes a korábban lefasisztázott Jobbikkal való összefogásra buzdított. Havas Henrik és Rangos Katalin meg nekilátott, hogy Vona Gáborból simizni való megtért bűnöst fabrikáljon. Akire szükség van a »sátán«, Orbán Viktor ellen. Na meg ahhoz, hogy végre megint a kassza közelébe kerüljenek.

Fél évvel a választások előtt a libbal elit látványos szerecsenmosdatásba kezdett: Vona Gábort igyekeznek szalonképesre fürdetni. A cél persze aligha egy nagy, Jobbiktól Momentumig tartó összefogás gründolása. Az még nem lenne reális. A feladat egyszerűbb: meggyőzni a liberális és baloldali szavazót, hogy ha valahol jobbikos az ellenzéki jelölt, szavazzanak rá nyugodtan. Ezt már maga Gyurcsány sem zárja ki. 

Saját táborát Vona már megdolgozta a »cica-kutya-szemöldökcsipesz« kampánnyal, ők talán készek lesznek libbal jelöltre szavazni a Fidesz ellenében – amikor a voksolás előtt hirtelen elindul a gyors visszaléptetési kampány, hogy egy ellenzéki ellenfele legyen Orbánéknak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
terra
2017. november 20. 08:33
"KÉTSZER ANNYI MENEKÜLTET FOGADTUNK BE IDÉN, MINT TAVALY Úgy tűnik, a miniszterelnök továbbra is a pár éve elhangzott és elhíresült mondata szerint politizál, miszerint "ne azt nézzék, mit mondok, hanem azt, hogy mit teszek". Jelen pillanatban éppen azt mondja, hogy harcoljunk Soros György és terve ellen. És mit tesz? Befogad több mint ezer menekültet az országba." Minél többen jönnek, minél többen nyújtanak be menedék kérelmet, annál több menekültnek kell megadni a státuszt, mert erre nemzetközi egyezmény kötelezi Magyarországot. Ilyen egyszerű. Az pedig csuda jó, hogy a jobbikos propaganda ezzel operál, miközben minden eszközzel egy Gyurcsány-Vona kormány létrehozásán munkálkodik.
Conduct
2017. november 18. 21:41
Ha a thürmer gyerek lehet orbàn s@ggmnyalò akkor bàrkibôl bàrmi lehet.Ez a nyomorult ország arròl(is) híres hogy következmèny nèlkül lehet bàrmit mondani majd egy hèt mülva az ellenkezôjèt is ès a tábor bàrgyùn tapsol.Szabad a vàsàr.Orbàn oroszbaràt,Heller jobbikos,Kisthürmer jobboldali,Hòfehèrke gyûlöli a törpèket...stb.Ez Magyarorszàg.
Valodi
2017. november 18. 20:38
"...Saját táborát Vona már megdolgozta....ők talán készek lesznek libbal jelöltre szavazni a Fidesz ellenében – amikor a voksolás előtt hirtelen elindul a gyors visszaléptetési kampány, hogy egy ellenzéki ellenfele legyen Orbánéknak.” - úgy van. De lesz abban szép számmal kiábrándult fideszes is...
Mindjárt
2017. november 18. 19:11
Fidesz birkák indulója: EU-ból kilépünk NATO-ból is kilépünk USA-nak hadat üzenünk Leköpjük az euós pénzeket Adjanak nekünk rubeleket Putyin a mi megmentőnk Orbán a mi vezetőnk -------------------------------------------- Akinek nincs olyan hatalmas, hájas pocakja mint a mi disznófejű vezérünknek az hazaáruló http://index.hu/belfold/2017/09/27/orban_fogyokura_helyett_sportolnom_kellene/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201711&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201711
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!