Ismét saját szavazóit köpte arcon a Fidesz-KDNP

2017. november 26. 11:54

Az rég egyértelművé vált már, hogy a Fidesz nem igazán tud új szavazókat szerezni a széljobbon kívülről, a saját fanatikusokból álló szavazótáborának egyben tartásáért és mozgósításáért azonban semmilyen árat (közpénzt, aljasságot, ordas hazugságot) nem tart túl magasnak.

2017. november 26. 11:54
Csepregi János
Reflektor

„Az rég egyértelművé vált már, hogy a Fidesz nem igazán tud új szavazókat szerezni a széljobbon kívülről, a saját fanatikusokból álló szavazótáborának egyben tartásáért és mozgósításáért azonban semmilyen árat (közpénzt, aljasságot, ordas hazugságot) nem tart túl magasnak. Azonban azt talán még ettől a kormánytól is elvárhatná bárki, hogy legalább ezt a tábort becsüli valamire, de erről persze szó sincs. 

A szavazóik csak szavazók, a jó helyre tett ikszen kívül többet nem érnek számára. Hiszen pont az ő arcukba köp, őket kiskorúsítja, alázza meg nem csak a konzultációs fércművel, de ezzel az újabb szánalmas színjátékkal is. A visszaküldött anyagok feldolgozását senki nem végzi el, azokról senki semmiféle adminisztrációt nem vezet. A kormány rohadtul nem kíváncsi saját szavazói véleményére sem, mindössze azt akarja üzenni nekik, hogy rettegjetek, csak mi menthetünk meg titeket. Valós párbeszédet folytatni velük esze ágában sincs. Kevés kiábrándítóbb dolog van ennél. És kevés szomorúbb, mint a hülyére vett hősszerelmes.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Venn
2017. november 27. 14:20
A hülye is látja, hogy vérkomcsi vagy, Mindjárt! De jól csinálod, toljad ezerrel!! Had nőljön a FIDESZ tábor. :DD
dakotasámán
2017. november 27. 13:00
"Az rég egyértelművé vált már, hogy a Fidesz nem igazán tud új szavazókat szerezni a széljobbon kívülről, a saját fanatikusokból álló szavazótáborának egyben tartásáért és mozgósításáért azonban semmilyen árat (közpénzt, aljasságot, ordas hazugságot) nem tart túl magasnak." persze, mert a maffia tagok árnak jól ezzel is. a közpénz lenyúlás egyik változata pusztán, az állami hirdetésekkel történő "ajándékozás". a másik változat a túlárazott építőipari beruházásokkal történő lenyúlás közbeszerzésnek álcázva, a harmadik a kiszemelt szektorok, cégek ellehetetlenítése és bagóért történő felvásárlása, lásd trafik mutyi, a negyedik pedig a direkt korrupció. aminek kiváló példája paks2, ahol putyin rokoni offshore cégen keresztül tud visszaadni pár 100 millió eurót a megfelelő zsebbe.
Mindjárt
2017. november 27. 08:24
Saját tetves, mocskos, tolvaj, kommunista pártja gyűlésén tüntesse ki az ávós szemetét a disznófejű vajda. Ne a Szabadságharc évfordulóján. Áder János 1956 évfordulója alkalmából előléptette a volt III/II-es operatív tisztet, Tasnádi László rendészeti államtitkárt https://444.hu/2016/10/23/ader-janos-1956-alkalmabol-eloleptette-a-volt-iiiii-es-operativ-tisztet-tasnadi-laszlo-rendeszeti-allamtitkart?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201711 --------------------------------- Erre vagytok büszkék, mocskos, tolvaj, kommunista fidesz csürhe?
Negue
2017. november 27. 00:33
Édeske! Te csak ne izgasd magad ennyire a Fidesz-Kdnp szavazótábora miatt! Hidd el észre fogják venni ha szembeköpik őket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!