A Soros-Putyin tengely

2017. november 25. 09:08

Ha Orbán nem hazudik, akkor kizárólag Soros György utasíthatta a Bizottságot a kiegyezésre a magyar kormánnyal.

2017. november 25. 09:08
Bihari Tamás
Népszava

„Ezt támasztja alá, hogy Günther Oettinger német uniós biztos is közvetíthetett Brüsszel és Budapest között, és hozzájárulhatott a kötelezettségszegési eljárás beszüntetéséhez. A 444.hu írta meg, hogy 2016 májusában Klaus Mangold magángépén repült Budapestre Oettinger, ahol Orbán Viktorral vacsorázott. Klaus Mangold Moszkva bizalmas embere, aki a magyar kormány tanácsadójaként működött közre.

Ha Orbán nem hazudik - és miért tenné -, akkor kizárólag Soros György utasíthatta a Bizottságot a kiegyezésre a magyar kormánnyal. Viszont Paks2 Putyin »kérése« volt, amit a szabadságharcos miniszterelnök mint szuverén államférfi készséggel teljesített.

Egyértelmű tehát, hogy ez az egész paksolás üzlet a Soros-Putyin tengely alkujának eredménye.

Esetleg nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szancso
2017. november 26. 04:37
Szóval Oettinger MO-on járt és tárgyalt Orbánnal, ennek köszönhetően döntött úgy a Bizottság, nem lesz elkaszálás. Azért egy állítólagos újságírótól elvárnám, hogy tudja, pont Oettinger volt az a bíztos, amelyik kíjelentette, az uniós pénzek megvonása a nyugati gazdaságot éríntené a legerősebben, ugyanis a pénzek legalább 70%-a folyik vissza a nyugati cégekbe megrendelések formájában.
illesl
2017. november 25. 18:26
Ezek szerint Orbán nem hazudott, amikor azt állítja, Soros irányítja az EU-t. Itt leírták e cikkben.....
atila68
2017. november 25. 14:54
A szerző állítólag publicista.
tango47
2017. november 25. 12:06
Ezt a briliáns logikát eddig csak debileknél tapasztaltam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!