Demokráciánk állócsillagai

2017. november 03. 07:18

Demokráciánk állócsillaga, Gyurcsány kedden aláírásgyűjtést hirdet, vonják meg a határon túli magyarok szavazati jogát, majd az MSZP csütörtökön közleményben határolódik el ettől.

2017. november 03. 07:18
Bán Károly
Magyar Hírlap

„A maradék seregek meg egymást falják fel. Az Együtt Juhász Pétere hol ide füttyent, az Új pólusra, hol oda, a régire. A Párbeszéd Karácsony Gergelye hol Botkának fogad hűségesküt, hol meg Gyurcsánynak. A MoMa Bokros Lajosa, aki egyszer már sírásója volt egy pártnak, amelyet MDF-nek hívtak, most Mellár Tamásnak kínál Baranyában a »demokratikus oldalon« helyet egyéni körzetben, mert a »Fidesz gazdaságpolitikájától történő eltávolodás« jó ajánlólevél a fasiszta diktatúra felszámolására. A momentumos Fekete-Győr András azt jelenti be, hogy az V. kerületben méreti meg magát, ott ahol az Együtt Juhász Pétere, miközben néhány hónapja még arról beszélt, kormányváltásra csak akkor van esély, ha egy jelölt áll mindenütt szemben a Fidesz-KDNP-ével.

Demokráciánk állócsillaga, Gyurcsány kedden aláírásgyűjtést hirdet, vonják meg a határon túli magyarok szavazati jogát, majd az MSZP csütörtökön közleményben határolódik el ettől. Pénteken, vagyis ma pedig újra tárgyalóasztalhoz ülnek a kormányváltó szövetségesek. Vagy ők néznek mindenkit hülyének, vagy őket nézi mindenki – főképp a választó –annak. Szél Bernadett, az LMP társelnöke mondta Gyurcsánynak egy televíziós vitán, mi lenne másnap, egy választás után, ha történetesen olyan szivárvány koalíció nyerne, amely még saját magával sem ért egyet, nemhogy a szövetségesével.

Tényleg nem árt, ha egy választáson győztes politikai erő kormányozni is tud. Nem én mondom, hanem az ellenzék soraiba tartozó LMP miniszterelnök-jelöltje, akit már körbeudvarolt Botka, üzent neki Gyurcsány, kérlelt Juhász Péter és Karácsony Gergely régikeletű Új pólusa, s akit újabban leárulóznak azért, mert nem akar hiteltelen politikai erőkkel összefogni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2017. november 03. 16:57
Fletó nem egy állócsillag, hanem egy büdös, fekete luk...
makapaka2
2017. november 03. 10:05
Undorító, ahogy most éppen az emberi irigységre, és széthúzásra apellál ez a kártékony lény.
pollip
2017. november 03. 08:42
Kíváncsian várom a DK beszámolóját, mennyi aláírást gyűjtöttek?
Google
2017. november 03. 07:30
Meg a Szel sem tudja osszefujni oket, pedig de mennyire kormanyozna a sok balfek! Orult Gyurcsannyal az elen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!