Orbán Farkasa

2017. október 31. 06:47

A miniszterelnök óvakodik attól, hogy újra közös fotón szerepeljen Farkas Flóriánnal, de távolról azért megüzeni: veled vagyok!

2017. október 31. 06:47
Czene Gábor
Czene Gábor
Népszava

„Farkas Flórián az első cigány vezető Magyarországon, akivel érdemben lehet és lehetett együttműködni. A szervezet mindig szót emelt a magyarországi cigányságért – lelkesedett a Lungo Dromért ugyanezen a szolnoki rendezvényen Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, aki nem mulasztotta el tolmácsolni Orbán Viktor kormányfő „köszönetét és gratulációját” sem.

Mielőtt könnyekig meghatódnánk, érdemes emlékeztetni rá, hogy Farkas Flórián a Fidesz parlamenti képviselője is, mi több, miniszterelnöki biztos, akinek tevékenységét – kinevezési papírja szerint – maga Orbán Viktor irányítja.

Bármennyire kongresszusnak nevezték is a szolnoki dzsemborit, az nem volt más, mint egy rosszul álcázott kampánygyűlés. Fideszesek lapogatták egymás vállát. Mintha Balog miniszter is szégyellte volna, milyen silány színjátékban vállalt fellépést: szervezők sokasága gondoskodott arról, hogy a csókosokon kívül újságírók még véletlenül se juthassanak be a kordonnal körbevett tiszaligeti csarnokba.

A Fidesz pontosan így járt el tavasszal is, amikor választási megállapodást kötött a Lungo Drommal. Akkor Kövér László házelnök menekült pánikszerűen a sajtó elől, most Balog Zoltán. A miniszterelnök óvakodik attól, hogy újra közös fotón szerepeljen Farkas Flóriánnal, de távolról azért megüzeni: veled vagyok!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szervita
2017. november 01. 12:39
Én sem fogok Czene Gáborral szelfizni, ki tudja talán valamikor korumpálódni lenne kedvem Harvey Wensteinnel. Ja, hogy ez így értelmetlen, mint kedves csecsenszerű Gáborunk idevonatkozó cikke. Node sebaj vagy Tóbiás!
1120
2017. október 31. 23:04
A magyar demokrácia 27 évének egyik mélypontja volt, amikor a (civilben lelkész!) Balog ezt mondta: "Farkas Flórián az első cigány vezető Magyarországon, akivel érdemben lehet és lehetett együttműködni. Az Országos Roma Önkormányzatnak az elmúlt huszonöt évből volt négy botránymentes éve, amikor Farkas Flórián volt az elnök." EZEK MINDENKIT HÜLYÉNEK NÉZNEK??!! (Igen.)
Text adósság
2017. október 31. 20:45
Czene Demszkyje, ez (C)zene lenne fülemnek a 170 milliárdjával.
noMores
2017. október 31. 20:12
A fideszes prolik elmondhatnak, orbanek miert vedik a masfelmilliardot sikkaszto farkast annyira...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!