A gendervallás és a szégyen kultúrája

2017. október 13. 18:11

Napjainkban Európában és a nyugati világban egyszerre van jelen a feminista szégyenkultúra és az iszlámra hivatkozó szégyenkultúra.

2017. október 13. 18:11
Berengar
Férfihang

„A gendermozgalom összetételét, támogatóit vizsgálva meglepő következtetésre jutunk. A kvótanőket önostorozó férfihad kíséri, a genderkultusz flagellánsai. A közösség nyomása, a megfelelési kényszer akkora, hogy fehér, heteroszexuális férfiak is óriási számban csatlakoznak az eretnekégetőkhöz – mert ők a megértők, az elfogadók, a jóemberek, akik akkor is szolgalelkűen sorakoznak a gendervallás mögé, ha az sérti legelemibb érdekeiket. A szocialista embertípus helyébe a szervilis embertípus lépett: a migránsoknak ajándékheggyel kedveskedik, az atomerőműveket jó zöld módjára beszünteti (inkább drágábban importál energiahordozókat), módfelett tiszteli a mostohává lett dadaállamot, aggodalmaskodik a bébifókák miatt, s ha már fókáknál tartunk, az idegeneknek asszonyait is odaadja, mint Madách eszkimói.

Abban a tévhitben éltünk, hogy a szélsőséges gendermozgalom szakpolitikai érvek mentén leküzdhető: hogy az SZDSZ kimúlásával az SZDSZ-diskurzusnak is vége lett. Azt hittük, hogy a radikális liberalizmus, a »kulturális baloldal« visszaszorítható, ha a szólásszabadságra, véleménypluralizmusra hivatkozunk. Tévedtünk. A genderizmus ugyanis elsősorban nem politikai ideológia, sokkal inkább az élet minden területére kiható, összetett szabályrendszer: előírja a kívánatos testtartást, testbeszédet, durván korlátozza a nők megszólítását, újraírja a közerkölcsöket és a nyilvános viselkedés szabályait, mindenestül átjárja a privát szféránkat. A keresztény teológia ismerte, ismeri a megváltást és a feloldozást; a gendervallás szemében a megszégyenített örökkön szégyenben él. A gendervallás behódolást követel; nem megértést vár el, hanem totális azonosulást; legyünk a Nagy Nővér odaadó, lelkes hívei, mielőtt sorra elgőzösítésre kerülünk. (…)

Napjainkban Európában és a nyugati világban egyszerre van jelen a feminista szégyenkultúra és az iszlámra hivatkozó szégyenkultúra. A gender-birodalom Johanna pápája, Pető Andrea legutóbbi cikkében nyilvános autodaféra hív: feminista újságírókat bírál, a genderszekta eretnekeit. Eközben a muzulmán hit harcos védelmezői nyilvánosan megfeddik a mecset előtt csókolózókat. Gigászok harca ez.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2017. október 15. 20:06
"...szélsőséges gendermozgalom..." - "írja" "Szerző". Mi van!? Olyan, mintha azt mondaná "szélsőséges kvantumfizika". De a vallás azt szerencsére annyira nem érti, hogy nem is vesz tudomást róla. Az irracionalitás tombol. A hülyeség húzza hozzá a talpalávalót. Maguk meg rángatóznak az ütemére...
zolizolizoltan
2017. október 14. 17:11
Nem ilyen egyszerű a kérdés. Csak egy példát írok. Magyarországon átlagosan hetente öl meg egy nőt a párjának erőszakos cselekedete.
Finale*
2017. október 14. 16:56
" Educayshun Moderne " Ismeritek ? https://www.youtube.com/watch?v=iKcWu0tsiZM
Box Hill
2017. október 14. 14:03
A CEU már föl is vette Weinsteint genderokatónak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!