Ne csodálkozzunk a néma csenden

2017. szeptember 12. 08:38

Ha Magyarország lesajnáló mosollyal intézi el a palesztinok, tibetiek, kurdok vagy éppen a guantanamói foglyok emberi jogi sérelmeit, akkor ne csodálkozzunk, ha a Kárpát-medencei nemzettársak panaszát néma csend fogadja európai és globális fórumokon.

2017. szeptember 12. 08:38
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Amikor utoljára pár hónappal ezelőtt, a Netanjahu-látogatás kapcsán, felvetettem, hogy ha Magyarország – önző gazdasági érdekei mentén – lesajnáló mosollyal intézi el a palesztinok, tibetiek, kurdok vagy éppen a guantanamói foglyok emberi jogi sérelmeit, akkor ne csodálkozzunk, ha a Kárpát-medencei nemzettársak panaszát néma csend fogadja európai és globális fórumokon. Akkortájt, főleg kormánypárti szurkolók, nemes egyszerűséggel kinevettek. Nem tudom, hogy még mindig nevetnek-e...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kup Lung
2017. szeptember 12. 20:21
Nana. Ez nem tyúk vagy tojás kérdés ! --- Soha nem segítették a magyar kisebbséget nagy szervezetek . Sem az EU sem az ENSZ vagy egyéb fórumokon . --- Megjegyzés : Mi pedig segítettük pl. a Jugoszláv háború idején a menekülteket függetlenül attól ki fia borja ! --- Így aztán a saját bőrünkön tapasztaltuk meg hogy : Segíts magadon az Isten is megsegít ! Amit elértünk azt a kisebbségeink és az anyaország érték el együtt . Ellenszélben. ---- Egyébként nincs jelentősége a SA. által felsoroltaknak . Ez mismásolás András ! A kurdok pl. minket segítettek vagy a jenkiket most is ? És ki hagyja majd őket cserben ? András esetleg erről valamit ? ---- A politikai helyzetre hivatkozás felülírja a palesztin meg ilyen szintű ügyeket . Most az USA és az EU támogatja Ukrajna integrációját az EU és a NATO-hoz az oroszok ellenében . Egyértelmű ez a világpolitikai helyzet . ---- Mi meg nem fogjuk . Ennyit tehetünk és ezt meg is kell tenni . Még ha a nyomás az nagy is lesz rajtunk .Ez is egyértelmű .
tóth mária
2017. szeptember 12. 17:47
Nem csalódtam, mert kb. ennyit néztem ki belőle! Mindenki fontosabb, csak a magyar nem, takarodj az országból!
Mindjárt
2017. szeptember 12. 16:46
Azt hittem, hogy Schiffer egy értelmes ember de látom, hogy ez is egy seggfej. Mi köze annak, hogy Magyarország mit tesz a "palesztinok, tibetiek, kurdok vagy éppen a guantanamói foglyok emberi jogi sérelmei" kapcsán, hogy az Európai államok szemet hunynak az idegenbe szakított magyarság elleni atrocitáskra? Nem gondoltam volna, hogy ez a Schiffer ekkora barom.
Kanóc
2017. szeptember 12. 15:29
Görény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!