J'accuse - Vádolom…

2017. szeptember 05. 17:10

Vádolom a hvg.hu-t, amely bűnsegédi bűnrészesként részt vesz a puncs.hu prostitúció-szervezői tevékenységében, s ezzel nem csak elvileg, hanem konkrétan, a gyakorlatban is törvénysértést követ el.

2017. szeptember 05. 17:10
Betlen Anna
Dinamó Műhely

„De hagyjuk most a nevelést, szocializációt! Tessék mondani, ezek a nők milyen adót fizetnek? És azok a stricik, akik belőlük élnek? (Nem akarom hallani, hogy legális, jelentse be magát, adózzon! Németországban, Hollandiában se jelentkeznek be, ott sem adóznak!) Tessék mondani, ezek a nők milyen nyugdíjat fognak kapni? Az ő kifejezetten a prostitúcióval összefüggő mentális, pszichés, testi betegségeiket ki, milyen orvosi ellátás keretében fogja gyógyítani? Miből?

Hát a sugarbabyk? Ha célzott kutatás híján nem is rendelkezünk adatokkal az ő hátterükről, ha nem is merjük állítani (bár feltételezhetjük azért), hogy ők is gyermekkori visszaélések áldozataként választják – természetesen »átmenetileg« – nagyon önként a prostitúciónak ezt a formáját, azért még föltehetjük a kérdést: ha néhány évig, csak azért, hogy meglegyen a tandíj és az albérlet, egy vagy több vén szatírt kellett szexuálisan szolgálni: ez így rendben van? Megfelelő indulás egy fiatal doktornőnek? Mérnöknőnek? Politológusnőnek? Színésznőnek? Pszichológusnőnek? Újságírónőnek? Ügyvédnőnek? Bírónőnek? Hegedűművésznőnek? Közjegyzőnőnek? – A kedves Olvasó belegondolt ebbe? Önök szerint van innen visszaút? Hová?

J'accuse!

Vádolom a teljes magyar elitet, közülük kiemelten a magukat baloldalinak és liberálisnak vallókat (hazudókat), különösen a liberálisnak mondott sajtó hasábjain kápói magasságokba emelkedő női újságírókat, akik merő jókislánykodásból a nők számára is jól jövedelmező üzletnek és munkának állítják be a nők tömegeinek iparszerű kifosztását, kirekesztését, sárba-alázását.

Örültök, mi, hogy más végzi el helyettetek az általatok is elkerülhetetlennek tekintett piszkosmunkát?

Most aktuálisan pedig vádolom a hvg.hu-t, amely bűnsegédi bűnrészesként részt vesz a puncs.hu prostitúció-szervezői tevékenységében, s ezzel nem csak elvileg, hanem konkrétan, a gyakorlatban is törvénysértést követ el.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
xoltan
2017. szeptember 08. 16:26
He, en nem mondom, hogy ne legyen mas lehetoseg, pl a diakhitel is ezt szolgalja, de ha valaki azert teszi szet a labat, hogy mernok ugyved vagy orvos legyen, es tenyleg az is lesz, akkor hagy dontse mar el, o, ha nem lat mas lehetoseget, hogy megeri e neki. A kozjegyzo es birono kicsit necces, de nem a holgy hibajabol, a mi kis tarsadalmunk ilyen alszent. Konkretan az erdekes es egyben a legproblemasabb resz az az egy mondat volt, hogy 14 evesen kerulnek be az iparba a lanyok fiuk. Ezen kene valtoztatni. Meg azon, hogy mindenfele "vedelmi funkciot" ellato parazitak vannak a rendszerben. Ehhez persze nyitottabban kell allni a kerdeshez, mert ugye a tiltas nem szuntette meg ezt a problemat. Rendesen szabalyozni kene a dolgot, ugy hogy a szexiparosoknak meg az ugyfelnek is jo legyen... mar amennyire ez jo tud lenni. Ne onmaguktol akarjuk megmenteni az embereket, arra semmilyen torveny nem kepes.
br-o
2017. szeptember 06. 06:04
Úgy érzem, Betlen Anna nem szexpozitív feminista. :D Tessék feljelentést tenni, ha ilyen biztos a dolgában!
Zokni
2017. szeptember 05. 20:47
K. Szerző! Én megértem, hogy fel van valamiért háborodva, de azt honnan az ördögből veszi, hogy az Ön szerint büntetendő tevékenység folytatása az liberális és/vagy baloldali sajátosság lenne? Félek, valamiről nagyon erős tévképzetei vannak. Legalábbis a "vicce" nagyon árulkodik az ismerethiányáról, miszerint a nőket a "liberálisok meg köztulajdonnak" tekintik. (Ugye Ön ezzel felidézte a szocializmus ELŐTT terjedő "tréfát", hogy a kommunizmusban minden nő közös lesz... A szoc-ban aztán kiderült, hogy hát nem... Sajnos?...) És hát talán nem haragszik, hogy ezek után azért meghallgatnám a másik felet is. És addig inkább nem fogadom el az indulatát.
Balango
2017. szeptember 05. 20:45
Elolvastam az írást. Nekem tetszik, bár abban egyetértek 1000bocs-csal, hogy a nők egy része azért prostituálja magát, mert költség-haszon elemzést végez, és úgy érzi, megéri. De az írás alapgondolata rendben van. Tényleg disznóság, hogy van aki abból jut jövedelemhez, hogy megkönnyíti, sőt, meg is ideologizálja azt, hogy fiatal lányok prostituálódjanak, és ezzel az egész közösség (értsd társadalom) morálját rombolja. Az a véleményem, hogy egy becsületesebb világban az ilyen embereket kényszermunkára küldenék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!