A Fidesz bűne, ha büntetés éri hazánkat

2017. augusztus 05. 19:37

Ha Orbán Viktor politikai magánháborúja miatt súlyos pénzbüntetés éri Magyarországot az kizárólag a Fidesz-kormány felelőssége és bűne lesz.

2017. augusztus 05. 19:37
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„Európai parlamenti képviselőként azért kezdeményeztem a magyar Országgyűlés rendkívüli ülésének összehívását, hogy még időben módosítani lehessen a botrányos felsőoktatási törvényt. Az Európai Bizottság ugyanis nemrég újabb szakaszba léptette a CEU-ellenes módosítások ügyében Magyarországgal szemben megindított kötelezettségszegési eljárást és ha még ebben a hónapban nem történik érdemi lépés, úgy az Európai Bíróság elé kerülhet az ügy, aminek következményeképpen Magyarország súlyos pénzügyi bírsággal számolhat.

Az MSZP frakció jelzésére a javaslathoz csatlakozott az LMP – kibővítve a tervezett rendkívüli ülés napirendjét a devizahitel-károsultak kilakoltatásának felfüggesztésével – és a Demokratikus Koalíció, de jelezte részvételét az ülésen a Jobbik képviselőcsoportja is. 

Felháborító, hogy a Fidesznek ezekben a kérdésekben is csak zavaros és bárgyú »sorosozásra« futotta. A Fidesz ismét bizonyította, hogy továbbra is a felelőtlen és elvtelen ámokfutást választja. Nem törődik sem a rászoruló magyar emberekkel, sem Magyarország európai kapcsolataival. Ha a felsőoktatási törvény és Orbán Viktor politikai magánháborúja miatt súlyos pénzbüntetés éri Magyarországot az kizárólag a Fidesz-kormány felelőssége és bűne lesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 206 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2017. augusztus 07. 21:33
Az meg hogy te ott vagy Brüsszelben, a baloldali szavazók megbocsájthatatlan bűne.Még egy ilyen hazaáruló szarkupac nincs a világon mint te.
csurcsányi
2017. augusztus 07. 11:39
Nem a Fidesz bűne lenne,hanem az olyan idegenszívű árulóké,mint ez az Ujhelyi.
Agnieszka
2017. augusztus 07. 10:50
Hosszú távon esélytelen ez a Magyarország példás megbüntetéséért lobbizó társaság, az Újhelyi, a Niedermüller, itthonról a Krekó és nyilván még sokan mások. Nincs nekik mivel fölfogni, h. amit tesznek, kontra produktív. Büszkék lehetnek magukra, akik beszavazták őket, remélhetőleg nem lesz bűn ismétlés, mert rájönnek, h. hiba volt. A CEU üggyel szerintem NEM lesz még rövid távú sikerük sem itthon különösen, kinn azért nem, mert lesz megegyezés. Nevetséges lenne, ha nem lenne szomorú, ők a mi hendikeppünk.
Dénia
2017. augusztus 06. 23:17
Te kis seggnyaló csicska! Legalább azt próbálnád már elmagyarázni, hogy mi a fene köze van az eunak a magyar felsőoktatási törvényhez, meg egy amerikai magánegyetemhez!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!