Király nem alhatik

2017. augusztus 10. 10:33

A Fideszben mindent megtesznek azért, hogy a kellemetlen hírek ne érjék el a széles nyilvánosságot. Bele sem merek gondolni, mitől tarthatnak ennyire.

2017. augusztus 10. 10:33
Szerető Szabolcs
Magyar Nemzet

„Első pillantásra különösnek látszik ez a nagy izgalom a Fideszben a plakátok miatt. A felmérések szerint a kormánypártok magabiztosan vezetnek nyolc hónappal a választás előtt; az ellenzék – különösen a balliberális oldalon – széttöredezett, és nagyjából ugyanazokat a köröket futja 2010 óta; a média jelentős részét már a kormány uralja, másokat állami hirdetésekkel, külön alkukkal befolyásol, a maradékot minden eszközzel igyekszik ellehetetleníteni, tönkretenni; s a hatalomnak is bőven megvan a lehetősége, hogy üzeneteit a közterületeken is közvetítse (listaár arrafelé nem lesz akadály). Mindez így, együtt nyerő pozíciónak látszik. A miniszterelnök valamiért mégis mintha nyugtalan lenne, s olykor egészen abszurd ütközetekbe hajszolja pártját, képviselőit. Akik követik mindenhova, bármit gondoljanak is magukban az újabb és újabb ukázokról. Ahogy az tegnap, a Fidesz 2010-es kampányáról szóló pikáns részletek nyilvánosságra kerülésével is kiderült, a múlt – és a jelen korrupcióval összefonódott kormányzása – valóságos aknamező a hatalom és gazdasági, illetve médiaholdudvara számára. Ezért biztosra kell menniük, mindent megtesznek hát azért, hogy a kellemetlen hírek ne érjék el a széles nyilvánosságot. Bele sem merek gondolni, mitől tarthatnak ennyire.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2017. augusztus 11. 08:43
Milyen kellemetlen hírekre gondolsz Simicska Csicska? Netán arra hogy gumilövedékkel lőttétek a népet 2006-ban? Te is átálltál már arra az oldalra.
Zsolt75
2017. augusztus 10. 23:23
Júdáspénzt szerető szabolcs.
Hermelin
2017. augusztus 10. 19:12
Hová süllyedtél Szabolcs? A szívem szakad érted!!!
kaltran
2017. augusztus 10. 19:08
Ez a Szerető Szabolcs immáron nem szerethető. Enyhén fogalmaztam. Visszamenőlegesen is le kéne váltani minden feléje irányuló pozitív véleményről. Hogy rejtőzött így idáig? Vajon mit dughattak a fenekébe? Esetleg a zsebébe? Otthagyja a molochot, aztán visszamegy a barlangjába? Normális ez?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!