Kormányváltás? Kármentés

2017. augusztus 03. 07:27

A mai támogatottsági adatokat elnézve a kitűzendő cél lecsökkent odáig, hogy a Fidesz újabb kétharmadát megakadályozzák.

2017. augusztus 03. 07:27
Katona Mariann
Magyar Nemzet

„Nehéz kiszámolni vagy megtippelni, az MSZP melyik stratégiával járna jobban, de egy biztos: ezek egyike sem a kormányváltás forgatókönyve. Inkább csak a mindig rossz szájízzel emlegetett túlélésé. A mai támogatottsági adatokat elnézve a kitűzendő cél lecsökkent odáig, hogy a Fidesz újabb kétharmadát megakadályozzák. Viszont ha folytatódik az állandó belső háborúskodás, abszurd módon még abban is érdekeltek lesznek, hogy a Jobbik erősödjön meg annyira, hogy a kétharmadnak gátat szabhasson.

Túlságosan sablonos és elcsépelt már, hogy a Fidesznek csak hátra kell dőlnie, és kérni egy kávét. De elnézve a baloldal helyzetét az MSZP-vel, Gyurcsány Ferenccel és a most még nem is említett, önálló listában és jelöltekben gondolkodó törpepártokkal, történetesen igaz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szívemből magyar
2017. augusztus 03. 10:12
Így van, ez a realitás.
zakar zoltán béla
2017. augusztus 03. 09:20
hess"MN"-es!
Antigoné
2017. augusztus 03. 09:06
Kínjukban már kitalálták, hogy visszaadják a 13. havi nyugdíjat. Jó kis húzás a Jobbik nyuggerekéző beszólásaira,de messze nem elegendő semmire.
pppp
2017. augusztus 03. 08:58
lassan a szocik elgondolkodhatnak azon, hogy kivel haverkodnak a fideszben, hogy odaférjenel a húsos fazékhoz. így jut nekik is valami a kecske is jólakik és a káposztát se csak a fidesz viszi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!