Antigenderista eskü

2017. augusztus 25. 17:43

Elítélem az ember leépítésének azt az átkos ideológiáját miszerint az ember biológiai nemétől függetlenül választhat más nemet.

2017. augusztus 25. 17:43
Katolikus Válasz
Katolikus Válasz

„1. Elítélem az ember leépítésének azt az átkos ideológiáját miszerint az ember biológiai nemétől függetlenül választhat más nemet pszichéjének és társadalmi vonatkozásainak területén, hogy aztán ahhoz biológiailag is átalakítsa saját magát.

2. Elítélem ennek a sátáni romlottságnak, ennek a beteges eszmének mindenféle terjesztését: a politikai életben, a nevelésben, a gyógyászatban, a médiában, a szóhasználatban, az öltözködésben, a viselkedésben és mindenféle megnyilatkozásban.

3. Nem szavazok azokra a politikai pártokra, nem állok azon civilszervezetek mellé, nem támogatom sem lelkileg, sem anyagilag azokat az egyesületeket, vállalkozásokat, amelyekben a leghalványabban is megjelenik ennek az egészségtelen tanításnak a csírája.

4. Semmiféle »másságot«, mely eltér az ember egészséges életfelfogásától, Isten törvényeitől, nem tisztelek, de a felebarátomat szeretem. Semmiféle rossz hajlammal rendelkező embertársam személyét meg nem vetem, sőt tiszta szeretettel szeretem és igyekszem szolgálatára lenni gyógyulásában, de ha gyógyulni nem akar, akkor is Krisztus szeretetével szeretem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2017. augusztus 27. 04:00
Ez durva történet: A Reimer ikrek esete, avagy a meghiúsult próbálkozás a genderelmélet kísérleti bizonyítására https://kuruc.info/r/9/176360/
Zokni
2017. augusztus 26. 22:25
"Elítélem az ember leépítésének azt az átkos ideológiáját miszerint az ember biológiai nemétől függetlenül választhat más nemet..." - írja és nem többet. Azt remélem, hogy nem minden katolikus ilyen ostoba. Miből gondolja e szöveg névtelen írója, hogy akár a másodlagos nemi jelleg sajátosságait, úgy azt a lélekben megbújó érzést, hogy egy ember milyen neműnek érzi-hiszi-reméli magát, azt nem Isten adta neki? Ui: és mi köze ennek az egésznek a genderhez? Miért nem inkább a szűznemzéshez?
Tatulus
2017. augusztus 26. 15:47
Első hárommal nagyjából egyetértek! A 4. attól függ!
Andre1bp
2017. augusztus 26. 13:33
Vagyis senki se szavazzon a Fideszre, mert az új alaptörvény alapján tilos a diszkrimináció szexuális orientáció és nemi identitás alapján? Vagyis a melegeket nem lehet diszkriminálni örökbefogadásnál, a transzneműek pedig azt a WC-t használják, amelyik neműnek érzik magukat stb. Tulajdonképpen ciszgendernek kell tekinteni őket. A katonaságba se lehet diszkriminálni, sőt az egyházak által fenntartott intézményekben sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!