Exportslágerünk a demokrácia – 5. rész / Epilógus

2017. augusztus 24. 16:25

Forró őszt ígér a szedett-vedett, maroknyi pártokból összetákolt magyar ellenzék, amelynek szószólói már egy ideje pedzegetik az „erőszakos rendszerváltás” opcióját is.

2017. augusztus 24. 16:25
HeroesNeverDie
Polgár Portál

„Forró őszt ígér a szedett-vedett, maroknyi pártokból összetákolt magyar ellenzék, amelynek szószólói már egy ideje pedzegetik az »erőszakos rendszerváltás« opcióját is, tudván, hogy demokratikus úton esélytelenek lesznek 2018-ban. A kívülről jövő rendszerváltásokra (demokráciaexport) az afrikai kontinens országai kiváló gyakorlatozási terepet nyújtottak az elmúlt évtizedekben. A világ közvéleménye csak marginálisan érdeklődik egy szinte kiismerhetetlen földrész iránt, ahol a puccsok szinte napi programnak számítanak és részletes mainstream média információk hiányában követhetetlenek. Ugyanazok az erők, ugyanazokkal a módszerekkel Európában már többször »sikerrel« jártak. A hazánkat minden eszközzel démonizálni akaró nemzetközi propaganda, a külső nyomás és az őket kiszolgáló belső kollaboránsok, amelyek tudatosan a magyar nép érdekei ellen agitálnak, az új világrend hívei. Ami nem is annyira új, csak más jelmezben és sokkal hatékonyabban lép színpadra.

Déjà-vu.

A molyrágta pufajkára eddig már sokféle színű, újabban lila foltot is felférceltek. De attól azért még ugyanaz a pufajka marad.

Add Istenem, hogy ne legyen igazam…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2017. augusztus 25. 15:29
Itt valami hangulatkeltés folyik. Ha jól értem. Mindenesetre hálás lennék, ha legalább ne névtelenül hergelnék a kedélyeket. Ennek fényében ez a nicknév állati gáz. Istent meg ne vegye a szájára!
Viz Elek
2017. augusztus 24. 17:19
Szerintem a fidesz kormány meghekkelésére csak 1 lehetőség maradt. Az összes ellenzéki párt /a jobbkitól a DK-ig/ felvállalja azt a minimál programot, hogy, egyetlen célja: 1. A regnáló kormány megbuktatása. 2. Az alaptörvény visszavonása. 3. Az elszámoltatás letőlség szerint törvényszerinti megkezdése ill.lefolytatása. 4 .A választótörvény visszavonása és az Orbán előtti állapot helyreállítása. 5. 1 éven belül új választások kiírása. 6. A képvisełőjelöltekre mindenki szavazhatna. /Fideszes jelöltre nyilván nem lehetne szavazni, mert hiszen az ellenzéki képviselőjelöltről vb szó./ A megválasztott képviselőből lakulna aztán a kormány, amely nemzetközi ügyekhez nem nyúlhat. De ezen szabályok javasolt kidolgozásához én már nem érték.
balbako_
2017. augusztus 24. 17:08
A lumpen proli álmodozik kéjesen vérfürdőről, rablásról.
makapaka2
2017. augusztus 24. 16:32
így van, a pufajka, pufajka marad, hiába foltozgatják, festegetik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!