Alternatív Amerika: McCain elnök kormányzása

2017. augusztus 08. 14:27

Milyen szerencse, hogy a 2010-ben hatalomra kerülő Fideszen belül nem sikerült az oroszbarát puccs.

2017. augusztus 08. 14:27
Hama
kapitalizmus.hvg.hu

„Van egy piciny ország Közép-Kelet-Európában, amelynek a sorsa másként alakult volna, ha nem McCain külpolitikája a mérvadó. Bár Amerika közvetlen nem avatkozik bele szövetségeseinek politikájába, Magyarország kamatozik Amerika sikeréből, a szabadkereskedelmi egyezmény révén csak úgy virágzik a gazdaság. Milyen szerencse, hogy a 2010-ben hatalomra kerülő Fideszen belül nem sikerült az oroszbarát puccs. Az atlantisták hálásak McCainnek, hogy sikeres külpolitikája folytán Putyin meggyengült, és nem tudott elég befolyást szerezni a térségben.

Az amerikai elnök budapesti látogatása alatt elzarándokol Ronald Reagan szobrához is, ahol híressé vált beszédében elmondja: büszke a magyarokra, mivel neofasiszta diktárorok helyett egy modern és szabad világot választottak.

Miközben McCain épp a tisztességről beszél, kicsit távolabb egy munkanélkülivé vált nő, aki be akar jutni a helyszínre, hogy tiszteletét tegye a szovjet emlékmű üresen álló helyén, indignáltan közli a helyszínt biztosító amerikai testőrökkel: »Nem tudom, hogy mit mond, tolmácsot kérek!« Persze nem engedik be.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2017. augusztus 08. 23:05
Ez a libsi humor valahogy elkopott az idők vasfogán..
Anonymtalan
2017. augusztus 08. 22:26
Valaki túl sok drogot vett be a HVG-nél mielőtt a Microsoft Word elé ült. Ennyi erővel lehtne cikket írni arról, ha Sztálin vagy Hitler lerohanta volna az USA-t és győzött volna. Kb. ennyi ez az agymenés is. Még csak nem is egy sci-fi hanem tiszta fantasy. "Milyen szerencse, hogy a 2010-ben hatalomra kerülő Fideszen belül nem sikerült az oroszbarát puccs." Oroszbarát puccs eddig csak az MSZP-ben volt. A puccsisták: SZDSZ + Gyurcsány. Lett is aztán magyar titkos szolgálat FSZB-vel történő átvilágítása meg Totó kutya.
Mindjárt
2017. augusztus 08. 18:24
Itt is figyelmesen követem az amerikai plitikai fejleményeket de fogalmam sincs mit akar ez a ürge mondani.
tango47
2017. augusztus 08. 17:49
Aztán jött a Főnéni és takarodót rendelt el a hvg-s ápoltaknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!