Olaszország
ÉLŐ
Albánia

Mi, Soros-bérencek

2017. július 08. 10:46

És innen nézve már nem is olyan vicces, hogy mi itten – értsd: a Népszavában – Soros pártján állunk…

2017. július 08. 10:46
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

„Azt mondja ugyanis a Fidesz 2-es számú vezéralakja – vigyázat: én neveztem ki annak –, hogy a magyarországi ellenzéki pártok azért tolják maguk elé ezeket a szervezeteket, mert mégiscsak rosszul áll egy demokratikusan versengő pártnak, ha valójában a demokratikus rend ellen dolgozik. Amivel ugye azt is állítja Kövér úr, hogy ezek a pártok, máskülönben, elég erősek ahhoz, hogy a háttérből fölépítsenek egy hálózatot, vezért találjanak hozzá, rajtuk keresztül nekilássanak az alkotmányos rend szétverésének, nemzetközi network részeként működjenek, és velük közösen távolítsák el a hatalomból a választók kétharmados kedvencét, a Fideszt. Tényleg csak pici ellentmondás, apró logikai bukfenc, de miért pont erre kellene odafigyelni, hogy azt is hallhatjuk a T.Ház elnökétől, hogy – szerinte – potens ellenzéki pártok hiányában ők – mármint a »civilek« – akarják letaszítani azt a pártot, amely demokratikus választások útján jutott kormányzati pozícióba.

De ne foglalkozzunk bővebben ezzel az ellentmondással, végül is nem logikai versenyről van szó. És talán nem is szabadna sem gúnyolódni, sem bagatellizálni az orbáni, kövéri mondatokat. Azt nem tudom, hogy már félnünk is kell, azt azonban igen, hogy az állításokban van valami félelmetes. Nem a forró ősz kifejezés, mert azt korábban, romantikusabb politikai időkben is használták. Hanem abban, amit ehhez hozzáfűznek: az alkotmányos rend szétverésére való törekvést.Az már tudniillik bűncselekmény. És innen nézve már nem is olyan vicces, hogy mi itten – értsd: a Népszavában – Soros pártján állunk…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2017. július 09. 19:24
"És innen nézve már nem is olyan vicces...." Nagy Imre is így volt vele, amikor felkötöttétek.
Peter8811
2017. július 09. 19:22
Megértelek Péter bácsi, semmihez sem értesz, kenyér meg kell.
néhai Ch.Pilot
2017. július 09. 10:45
Igen, ti Soros-bérencek vagytok, az ország ellen dolgoztok. Hogy féltek-e, vagy sem, az engem nem érdekel. Eddig még soha semmi bajotok nem történt (nem úgy mint az én felmenőimnek, akik "Horthy-bérencek" voltak és az országért(!) dolgoztak). Úgyhogy nem ártana már, ha egy picit nektek is félnetek kellene.
marós
2017. július 08. 15:38
Németh et. mindig is tudtuk, hogy azok pártján vagy akik romba akarják dönteni országunkat, mindezt némi apró pénzért teszitek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!