A Fidesz az erőszak pártja

2017. július 24. 08:59

A határon túli józan magyarok nem válhatnak Orbánék erőszakos segédcsapataivá!

2017. július 24. 08:59
MSZP
Közlemény

„Míg Orbán Viktor a magyarok védelméről beszélt a tusványosi színpadon, szimpatizánsai a szeme láttára majdnem meglincseltek egy nőt: magyarok vertek magyart a véleménye miatt!

Orbán a folyamatos ellenségkereséssel, gyűlöletkeltéssel egyre erőszakosabbá hergeli híveit. A Nemzeti Választási Iroda és a Városliget után a fideszes agresszió már nem ismer határokat: idős és fiatal fideszes férfiak rángattak egy székely nőt.

Félelmetes, a legdurvább korokat idéző képeket láttunk egy földön összekuporodva fekvő, rettegő emberről. A Fidesz most nem kopaszokkal végeztette el a piszkos munkát: saját hívei váltak lincselő hordává. A történelem – Erdély történelme is – sokszor megmutatta már, mire képes az erőszakra fanatizáló cinikus politika. Orbán errefelé löki híveit. Ne hagyjuk, hogy erőszakba sodorja a magyarságot!

A határon túli józan magyarok nem válhatnak Orbánék erőszakos segédcsapataivá!

2018-ban mindenkinek, a határon túli magyar szavazópolgároknak is el kell döntenie, hogy az erőszak és a megosztás orbáni politikáját támogatják, vagy az igazság, egyenlőség, szolidaritás Botka László által meghirdetett hármasát.”

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2017. július 25. 10:00
MSZP! Ti szervezitek, és minden aljas megszervezett erőszakos megmozdulásban részt vesztek, ami nem elég nektek, hanem aljasul tapossátok a magyarokat az egész világon! Egy mocskos hazaáruló, magyarellenes, uszító, gyűlölködő, felforgató, a békét, a nyugalmat is képesek vagytok feláldozni annak érdekében, hogy a zsíros bödönhöz jussatok! Nem fogtok! A magyar ember nem felejt! A határon túli józan magyarok sem felejtenek! Ti voltatok akik mocskos habzó pofával ordítottatok az ellen, hogy a határon túli magyarok ne kapják meg az állampolgárságot!!! Hát van jó vastag mocskos bőr a képeteken a szátokra venni a határon túli magyarokat! Gyalázatos hazaáruló, magyarellenes uszító, hazug mocskok!
1120
2017. július 24. 23:45
Na ezért nem kerültök többé még a közelébe sem a hatalomnak! Mert már csak hazudni tudtok. Mindenről, mindenkinek...
edvind johnsson2.0
2017. július 24. 20:56
Valóban az erőszak pártja a Fidesz, ezt láttuk 2006. október 23-án.
Eszmeralda
2017. július 24. 20:20
Elmeszakértő javasolt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!