Kocka ügynök

2017. július 29. 09:26

Nem rossz – csettintett elismerően Virág elvtárs a túlvilágon – ezek a fiúk egy hét alatt három népellenes szabotázst is találtak!

2017. július 29. 09:26
Batka Zoltán
Népszava

„Nem rossz – csettintett elismerően Virág elvtárs a túlvilágon – ezek a fiúk egy hét alatt három népellenes szabotázst is találtak! Határozottan tanulékonyak, nem szégyellenek visszanyúlni a klasszikusokhoz. A szép ötvenes években is ha megdöglött egy tehén a téeszben, akkor bebizonyítottuk két emberről, hogy az USA zsoldjában álló szabotőrök és ők ölték meg a Piroskát, nem a fűtetlen istálló.

Olvasom, hogy odalent sokadjára is bedöglött az élenjáró szovjet technikával felújított hármas metró. Nem záródik az ajtó. A nép pedig már majdnem azt gondolta, hogy a metrótendert nyelvespuszira megkapó testvéri oroszok hanyagsága tehet mindenről!

Szerencsére ott van ez a téeszelnök, akarom mondani főpolgármester úr. Kreatív fiú: kiáll a nép elé, kezében egy fakockával és bejelenti, hogy ismeretlen támadó azt csempészte az ajtórésbe. Aztán az ávó, akarom mondani a nemzetbiztonság által védett Budapesti Közlekedési Központ számítógépes hálózatát feltöri mindenféle vakációzó középiskolás. Kikerül a rendszerből az összes utas minden személyes adata. (Ugye barátaim, hogy nem véletlenül tiltottuk be a kibernetikát?!) A nép mit gondolna ilyenkor a buta fejével? Hogy a közlekedési központ hálózata egy nagy vacak?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trudi111
2017. július 29. 21:00
Nézem az ATV-én a "tudós szakértőket" Simon András, Hercsel Adél, Péterfy Gergely és Szakonyi Péter hogyan poénkodnak a fakockáról. Mindannyian az " esztergált "kockáról beszélnek. Ezek tényleg ennyire hülyék, de mindenben? Esztergált fakocka? Ennyi elfecsérelt év, kidobott pénz, amit ezek az egyetemeken eltöltöttek. Szánalmasak.
rojtos
2017. július 29. 20:06
"Olvasom, hogy odalent sokadjára is bedöglött az élenjáró szovjet technikával felújított hármas metró" Rendkívül bájos. Ahogyan az akkori kádári szovjet rendszert istenítő lap, ma hörögve dörgöli a jelenlegi vezetők orra alá lesújtó véleményét. Ezt nem lehet tanulni. Ilyen aljasnak, romlottnak, születni kell.
pollip
2017. július 29. 15:30
A népszava is kunyizott ingyenjegyet??? "Deutsch Tamás rövid, de velős Facebook-posztban vonta meg a vizes világbajnokság mérlegét. A vizes vb-t hónapok óta szakmányban gyalázó bértollnokok és ellenzéki pártfunkcionáriusok hosszú, tömött sorokban ingyen belépőjegyet kunyerálnak a vízilabda döntőre. Hát akkor most ezt így hogy?"
cutcopy
2017. július 29. 11:39
És mit csodálkozol balfék ezek vagytok ti, fütyülő, fakocka egyszerűségű hackerek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!