A legjobb dolog, ami a 3-as metró felújításának kudarcából kijött

2017. június 27. 07:58

Közvetlen belvárosi járat indul az úszó VB-re a reptérről, csak hogy megkíméljék a látogatókat a metróra szállástól. Jó lenne, ha maradna a VB után is, minimum a metrófelújítás végéig.

2017. június 27. 07:58
Vitézy Dávid
Vitézy Dávid
Facebook

„A legjobb dolog, ami a 3-as metró felújításának kudarcából kijött: közvetlen belvárosi járat indul az úszó VB-re a reptérről, csak hogy megkíméljék a látogatókat a metróra szállástól - bár félóránkénti járatkövetéssel erősen határeset, hogy mennyire lesz használható. Ezzel együtt jó lenne, ha maradna a VB után is, minimum a metrófelújítás végéig - bár a valódi megoldás a tervezés alatt álló vasútvonal-kiágazás megépítése lesz.

Ja, és a Rákóczi úti járatok rendszeres utasaként remélem, felülvizsgálják a döntést, hogy pont az Astoriánál nem áll meg az új 100E reptéri járat - pont ott, ahol a város legfontosabb busztengelyét keresztezi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!