Plüssmacik dzsihád idején

2017. június 11. 11:38

Plüssmacikkal és liberálisan agymosott ügyvédekkel sem csatát, sem pedig háborút nem lehet nyerni a szélsőséges muzulmán fundamentalisták ellen.

2017. június 11. 11:38
Papp Viktor
Magyar Idők

„Franz Kafka most tudna csak igazán anyagot gyűjteni, ha élne, és lett volna kedve megírni az Átváltozások kettőt. London muzulmán polgármestere szerint a terror a nagyvárosi élet mindennapi része, és kész. Ő már csak tudja, jobban megérti a dolgokat!

S már megint elhangzik a vérforraló bejelentés: a tetteseket jól ismerte a rendőrség. Tudtak róluk. Figyelték őket, mégsem tettek semmit! A felelőtlen nyugat-európai vezetők közben ájtatos képpel, virágcsokorral és szentmisével tetőzik be tehetetlenségük és Willkommenskultur-politikájuk teljes csődjét, a semmitmondó nyilatkozatok szünetében állítólagos együttérzésükről biztosítják az áldozatok hozzátartozóit és a sebesülteket. És már jön is a liberális agymosás és parasztvakítás sokadik giccses kiadása, az Eiffel-torony és a többi megtámadott főváros nevezetességeinek kivilágítása és beöltöztetése az éppen halomra gyilkoltak nemzeti színeibe.

Megugrik a plüssmacik eladásának mutatója is, hiszen rohanni kell jogot védeni a menekülttáborok elé, mert egy európai polgárnak soha, semmikor nem lehet annyi emberi joga, mint egy papírok nélkül érkezett ázsiai vagy afrikai analfabétának.

Egyet azonban nem árt szem előtt tartani: plüssmacikkal és liberálisan agymosott ügyvédekkel sem csatát, sem pedig háborút nem lehet nyerni a szélsőséges muzulmán fundamentalisták ellen. Aki bozótvágó kést fen, hogy öljön vele, aki bombát szerel össze, hogy sokadmagával fölrobbanjon, és aki géppisztolysorozattal irtja a nézőközönséget, annak nem még több emberi jogra van szüksége.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2017. június 11. 15:33
"Ezek állatok!" Idézet egy brüsszeli magyar munkavállalótól.
Ipper Péter
2017. június 11. 12:46
Papp Viktor, megélhetési seggnyaló!
*ufó*
2017. június 11. 12:43
„Bársonyos, puha és barátságos” Kövér: Olyan vagyok, mint egy plüssmackó http://mandiner.hu/cikk/20131003_kover_olyan_vagyok_mint_egy_plussmacko Tehát kiadták a kilövési engedélyt a kommunista Kövérre a fideszes primitív bunkó senkik. Nagyon helyes.
Lotti
2017. június 11. 12:05
Igaza van. Azt azonban érdemes megjegyezni, hogy az újkeletű merkeli Willkommenskulturral csak elkezdődött a terror. A terroristák nagy többségét a helyben született brit, francia, belga állampolgársággal rendelkező másod,- harmadgenerációs bevándorlók leszármazottai adják. Ebből aztán az is következik, hogy nem működik az eltérő kultúrájúak integrációja. Szinte soha nem kerül szóba, hogy a litván, magyar, román, bolgár bevándorlók mindig zökkenőmentesen képesek beilleszkedni .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!