A legfontosabb dolog, amit Horthyról tudnunk kell....

2017. június 22. 09:04

Orbán Viktor ma azt akarta mondani a maga pirított napraforgómag illatú elokvenciájával, hogy ő személyesen egy kivételes államférfiú.

2017. június 22. 09:04
Jótündér
Örülünk, Vincent?

„Orbán Viktor ma azt akarta mondani a maga pirított napraforgómag illatú elokvenciájával, hogy ő személyesen egy kivételes államférfiú, aki ha akarná megtámadhatná a Szovjetuniót, akinek a Szijjártó Pétere az egy gróf Bánffy Miklós, a Schmidt Máriája egy Hóman Bálint, a Bayer Zsoltja egy Krúdy Gyula, a Kleinheislere meg egy doktor Sárosi György.

És hát nem....”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ottapont
2017. június 22. 23:47
Lassan nyolcadik éve kapjátok a Patástól a pirított napraforgómag illatú ívet, tündérke. Ha összejön még egy kétharmad végképp rátok avasodik.
atila68
2017. június 22. 23:40
Édes faxom mennyire szánalmas.
Báthory Ödönke
2017. június 22. 22:46
"Négy évet élt Bajorországban, majd felesége romló egészsége miatt a salazari Portugáliába költözött, Estoril városába. John Flournoy Montgomery, az Egyesült Államok volt budapesti nagykövete 1949-ben alapítványt hozott létre a család anyagi támogatására. Ebben több zsidó származású személy részt vett, többek között ifjabb Chorin Ferenc is" "Dr. Eliezer Rabinovich, az egykori moszkvai főrabbi unokája, a holokauszt kutatása során arra a következtetésre jutott, hogy nem ért egyet a Horthyt bírálókkal. Tény, hogy kortársai Horthyt a holokausztért nem ítélték el, illetve ilyen irányú felelőssége fel sem merült. " A WIKI-ből...
Héja
2017. június 22. 22:00
Jótündér is akart valamit mondani. Nem jött össze. Valaki fizeti ezt a banyát? Vagy ingyen ilyen hülyőke?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!