A plakáttörvény egyetlen célja a Jobbik elhallgattatása

2017. június 28. 14:40

A Jobbik azt kéri az államfőtől: küldje az Alkotmánybíróságra a botrányos törvényt!

2017. június 28. 14:40
Dúró Dóra
Facebook

„Netto jogtiprás volt a Fidesz által erőből átnyomott plakáttörvény – ez mindenki számára világos. Ahogyan az is, hogy annak egyetlen célja a Jobbik elhallgattatása volt.

A Ti dolgoztok, ők lopnak kampányunk ugyanis ráirányította a figyelmet, hogy a legfelső szinten szervezett fideszkorrupció miatt nem jut pénz az oktatásra, haldoklik az egészségügy, alacsonyak a bérek és a nyugdíjak.

Ha Áder János aláírja ezt a törvényt, korlátozva a politikai véleménynyilvánítást és a szólásszabadságot, azzal tulajdonképpen egykori fideszes párttársai szabadrablását szentesíti legfőbb közjogi méltóságként. A Jobbik ezért azt kéri az államfőtől: küldje az Alkotmánybíróságra a botrányos törvényt!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2017. június 28. 22:08
A törvèny jogtipràs. Aham. Hogy halad a képviselő asszony az értelmiségi holdudvar toborzàssal? Cukifiú szigorú? Mert a kisdobos fèrjét kibaszta mit tót a macskàt amikor még mindig simicskàzott amikor màr le voltak kötve a felvilágosító plakàtok anyag áron.
Mindjárt
2017. június 28. 17:34
Azt találom igazán szánalmasnak, hogy azok a bizonyára fizetett fideszes propagandisták akik nem is olyan régen Simicska becsületéért mocskoltak bárkit, most ugyan azt teszik Mészáros és a többi tolvaj fideszes becsűletéért. Ezek tolvajok. Nagyon gonosz tolvajok mert a magyar adófizetőktől lopnak és elszívják a forrásokat a magyar emberektől, gyerekektől, sokaknak halálát okozva. Ez hazaárulás és aki magyar az nem mentegeti ezeket a lelketlen tolvajokat.
Mindjárt
2017. június 28. 17:31
Csak csendesen, sötétben szeret lopni a felcsúti banda. Jobbik plakátai rávilágítanak a tolvajokra.
zakar zoltán béla
2017. június 28. 17:30
Tévedés: Jobbik már nincsen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!