Semmi tilosat nem tett a Momentum

2017. május 21. 21:12

Nem értem a fanyalgást a Momentum Origo-látogatása miatt.

2017. május 21. 21:12
Ungváry Krisztián
Facebook

„Nem értem a fanyalgást a Momentum Origo-látogatása miatt. Egyrészt semmi tilosat nem tettek, amikor megkérték hogy távozzanak, távoztak. Másrészt jó dolog szembesíteni a nyilvánosság előtt embereket azzal hogy hazudni csúnya dolog. Az az érv, hogy hová jut az ország ha a pártok így rátörnek a szerkesztőségekre ha róluk nem tetszőt írnak, azért hamis, mert a Fidesszel éppen az a probléma, hogy nem hajlandó diskurzusra, vitára senkivel sem. Még ők fognak elmenni egy szerkesztőségben hogy elmagyarázzák, Mészáros Lőrinc nem lop? Egyetlen kritikai észrevételt látok csak megalapozottnak: lehetett volna kicsit több időt hagyni az Origo újságírójának hogy válaszoljon. Úgyis csak kínos csendet hallottunk volna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anaphylaxiás sokk
2022. augusztus 02. 17:30
"Semmi tilosat nem tett a Momentum": 1. Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges.[1] A közszereplő esetében közszereplői minőségében nem kell a hozzájárulás, de pl a kórházban vagy családi körben már nem lehet fényképezni. 2. A portásnak nem kell tudnia, hogy időpontra jött-e valaki, vagy csak tahó módon elégtételt akar venni. Emiatt talán még a magánlaksértést is meg lehet kockáztatni, bár valószínű, hogy nem. 3. Végül is a fingást/beszarást sem tiltja semmi, ergo törvényes. Javaslom, hogy UK. szarjon be legközelebb előadás közben... 4. Ez a párbeszéd, hogy rádörrentünk valakire, akinek nincs joga válaszolni, csak a munkáltatójának, szóval rádörrentünk, hogy "Kit járatsz le?" Ez a demokratikus párbeszéd? Naná, hogy idiótákkal nem áll le Orbán vitázni, de nehogymá' ő legyen a hibás miatta... Az EP-ben lehetett vele ugatni - minden utcai hülyegyereknek/wannabe újságírónak viszont hadd ne kelljen már lehajolnia... Nekem meg a Trámp nem adott interjút - 'no most' jól bemegyek hozzá!
puszika
2019. szeptember 09. 11:24
Te csak a kettős mércés Jámbort vágd nyakon köcsög!!
Sulammit
2019. szeptember 09. 11:23
Ja, hogy szerinted meglátogatták a fiúk az Origó szerkesztőséget? Te így szoktál látogatóba menni? Váratlanul történtek az események, mint ahogyan te is váratlanul kaptál egy maflást, amikor vígan fütyörésztél a Kossuth téren.
zakar zoltán béla
2018. február 22. 06:49
Hagyjátok Ungváryt merengeni...Inkább olvassátok el Hanthy Kinga igazi elemző írását a Lugas 1-2. oldalánde a Mizofónia se rossz Tiszahátitól a 13-IKON!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!