Kor és különbség

2017. május 17. 18:28

A liberális mainstream sajtó ízekre szedte és folyamatosan köszörüli a nyelvét Melania Tumpon, csak azért mert jóval fiatalabb, mint az amerikai elnök, és mert nem tolja túl a szereplést, sőt, nagyjából fel is adta a First Lady szerepet.

2017. május 17. 18:28
Lengyel Gabriella
Figyelő

„Persze hogy egyben maradt a házasság, hiszen Macron jó ideje készül a politikai pályára, mentorai nyilván időben figyelmeztették, hogy ezt mostmár végig kell csinálni, így sem lesz könnyű megmagyarázni. Vagy de, mert a szabadság mindenek felett.

Ezzel szemben a liberális mainstream sajtó ízekre szedte és folyamatosan köszörüli a nyelvét Melania Tumpon, csak azért mert jóval fiatalabb, mint az amerikai elnök, és mert nem tolja túl a szereplést, sőt, nagyjából fel is adta a First Lady szerepet, talán azt is belátva, hogy nem neki való. Hogy miért, az az ő döntése, bár ez esetben a balliberális narratíva ezt már nem engedi meg neki.

Brigitte Macron azonban nem fog a háttérbe szorulni, nélküle Macron nem lenne az, aki, írják az elemzők, és férje is úgy nyilatkozott, komoly feladatot kap majd az francia First Lady. Az első hölgy, aki elcsábította 15 éves tanítványát, és elnökfeleség lett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2017. május 17. 21:56
"Ezzel szemben a liberális mainstream sajtó ízekre szedte és folyamatosan köszörüli a nyelvét Melania Tumpon, csak azért mert jóval fiatalabb, mint az amerikai elnök, és mert nem tolja túl a szereplést, sőt, nagyjából fel is adta a First Lady szerepet, talán azt is belátva, hogy nem neki való." Ugyanaz a liberális mainstream sajtó valószínűleg békén hagyja Ivankát, mert az hajt a "mostohaanyja" helyett, elvállalja, amit az nem akar megtenni. A liberális mainstream sajtó valószínűleg sok lusta és buta golddigger picsán köszörüli a nyelvét (pölö a világlustája Kate Middletonon), merthogy a liberális maistream sajtót már sok esetben nők írják. Akik épp dolgoznak, miközben írnak.
kozmosz
2017. május 17. 21:21
Ez nem figyelt a figyelőn.
Onurisz
2017. május 17. 19:08
Bizony-bizony, az ilyenért ma az USA-ban börtön jár. Nem azért mondom, mert azzal egyetértek, de a tanári pályától való eltiltással igen. Ezzel szemben "nemígérheteksemmit" tanárnéniből oktatáspolitikus lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!