A bőrünkön is érezhetjük

2017. május 17. 11:53

Azt már most látni, hogy milyen választási kampány elé néz az ország. Bízzunk benne, hogy a szavazók a döntésük előtt a valóságot is mérlegre teszik.

2017. május 17. 11:53
Kiss Gergely
Magyar Idők

„A kormány olyan adózási formákat vezetett be, majd szélesített ki, amelyekkel egyre több vállalkozás él. Ez a kata és a kiva. Az érintetteknek kisebb a közterhe és kevesebb adminisztrációs nehezíti az életüket. A kedvező változást ők is a bőrükön tapasztalják.

Bár sokan szerették volna, hogy a kormány úgy vessen véget a devizahitelek adósságcsapdájának, hogy a felvett kölcsönt egyáltalán nem kell visszafizetni. Ennek, valljuk be, nem volt realitása. A forintosítás azonban kiszámíthatóvá tette a havi törlesztést, és ma mindenki tudhatja, hogy mennyit kell visszafizetnie a bankjának. Korábban ugyanis ezt sem lehetett tudni, legfeljebb annyit, hogy egyre többet.

Persze, ha az ellenzéki sajtót böngésszük, ezekről keveset olvasni. Ezek ugyanis nem számítanak a virtuális térben. A valóságban azonban mégis. Talán ezért is vezeti évek óta a közvélemény-kutatási kimutatásokat a Fidesz–KDNP-szövetség. Az eredmények önmagukért beszélnek, ettől azonban még nem dőlhet hátra a kormány. Azt már most látni, hogy milyen választási kampány elé néz az ország.

Bízzunk benne, hogy a szavazók a döntésük előtt a valóságot is mérlegre teszik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2017. május 18. 09:10
"Bízzunk benne, hogy a szavazók a döntésük előtt a valóságot is mérlegre teszik." --- Bízzunk benne! A valóság: Mit lop(ott) ma a Kedves maffiózó vajda és bandája? Csak a FIDESZ maffia !
vendelin
2017. május 17. 13:15
Egyetértek a szerzővel. Csak az a baj, hogy "valóságból" is egyre többféle van, attól függően, hogy ki tálalja. Sőt a "valóság" értelmezése is lassan pártprefencia kérdésévé válik...
zakar zoltán béla
2017. május 17. 12:31
Az ész nem mindig kész!
Einar
2017. május 17. 12:28
Többé nem jöhetnek ránk ballib hazaárulók. Uralmuknak ebben az országban egyszer s mindenkorra vége. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!