Miért van Orbán még mindig az Európai Néppártban?

2017. április 08. 16:57

Eljött hát az idő az Európai Néppárt számára: vagy levonja a következtetéseket vagy nyíltan elárulja az értékeit.

2017. április 08. 16:57
Wolfgang Böhm
Die Presse

„Orbán olyan nacionalista erőkkel paktál le, mint a lengyel Jog és Igazságosság párt. Pont a minap küldött ki népének egy kérdőívet, melyben az összeurópai szolidaritás és a közös piac szabályai ellen hangolja őket. Már nem arról van szó, hogy az EU néha ferde politikáját kritiálja. Orbán azon szabályok ellen küzd, amelyeket Magyarország az EU-hoz való csatlakozással elfogadott és átvett. Arról nem beszélve, hogy kiüresíti a közös döntések hitelességét. Eljött hát az idő az Európai Néppárt számára: vagy levonja a következményeket vagy nyíltan elárulja az értékeit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2017. április 09. 19:08
http://www.kephost.com/image/wWEP
Venn
2017. április 09. 18:55
Kitől félti az EU értékeit ez a sírásó? Az eddigi értékeket barbárságra váltaná: pusztítani ártatlan embereket, ha keresztények, akkor még nagyobb érték! Ezért él, lelkesedik az EU bizottság, Soros, Merkel, Hollande, Bőhm, stb?? Robbantás után lehet virágot, sok gyertyát eladni, látszat együttérezni, lengyelt, magyart szidni, összefogásról papolni, népet hülyíteni és várni, várni(!) az újabb robbantást!! Egyszer majd csak besokall az EU népe, vagy nem....:((
Venn
2017. április 09. 18:34
Te Böhm! Rágódhatnál egy kicsit, hogy mi is az az európai érték! Az önpusztítás még a Közel-Keleten sem érték! Van közöd a NÉP párthoz??
pokerfacer
2017. április 09. 12:06
Csúfpofájú zsidógyerek. húzzál az anyádba, magyar-lengyel faszacsávók mondják, mi a pálya....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!