Kérés a 444 szerkesztőségéhez

2017. április 19. 14:46

Ha Soros nem lenne amerikai állampolgár, a jelenleg hatályos FARA törvény alapján működhetnének-e a szervezetei az Egyesült Államokban?

2017. április 19. 14:46
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Most, hogy már tudjuk, »szerdán kerül a parlament elé a külföldről is támogatott civil szervezeteket pellengérre állító törvény« amelynek csak és kizárólag a »megszégyenítés és megfélemlítés a célja«, szeretnénk azt is tudni, vajon az Egyesült Államokban hatályban lévő, a külföldről támogatott civil szervezetekre vonatkozó un. FARA törvénynek mi a célja?

 
Azt is szeretnénk tudni, hogy a magyar törvényjavaslat hasonlít-e a FARA törvényre?
 
A magyar törvényjavaslat esetleg a FARA törvény lefordításával készült?
 
A magyar törvényjavaslat enyhébb vagy szigorúbb feltételeket tartalmaz, mint az amerikai FARA törvény?
 
A Magyarországon működő és Soros által finanszírozott un »civil« szervezetek mit szeretnének jobban: ha egy az egyben a lefordított FARA törvény lépne hatályba Magyarországon, vagy a mostani, mondjuk úgy, alaposan enyhített változat? 
 
Esetleg az lenne az ideális, ha nem változna semmi sem, és minden működhetne úgy, mint eddig? Ha igen, akkor miért?
 
Önök szerint, ha Soros nem lenne amerikai állampolgár, a jelenleg hatályos FARA törvény alapján működhetnének-e a szervezetei az Egyesült Államokban úgy, ahogy most Magyarországon működnek?
 
Önök szerint a hasonló izraeli szabályozásnak van-e köze a FARA törvényhez?
 
És az oroszországinak?”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2017. április 20. 08:54
Akkor a Betyár sereg,vagy a jobbikos gárda is elfogadhat Orosz pénzt?
beluska1
2017. április 20. 08:52
Tisztelt Bayer ÚR! Úgy tudom, hogy Soros György magyar állampolgár is. Hogy is van akkor ez?
trendo
2017. április 20. 05:56
Az átláthatóságot biztosítják a beszámolók, ahol tételesen szerepeltetni kell a támogatókat. Aki akarja, megnézi a szervezet honlapján. Majd ha a kormány által közpénzzel kitömött szervezetek is elszámolnak a kapott támogatásokkal, akkor hozzatok felesleges, csak hisztériakeltésre jó törvényeket.
noMores
2017. április 19. 23:33
Zsoca. Én szeretném, ha a civil törvények MINDEN civil szervezetre vonatkoznának. Igen, az "ún." civil szervezetekre is, mint a CÖFike. A faszért nem ugrálsz, te seggnyaló takonyarcú barom, hogy a CÖF is hozza nyilvánosságra, hogy hányszáz millió közpénzből menetelteti a birkákat az Andrássyn? nemleszünkgyarmat, bazmeg, az. A magyar tényleg annyira hülye, hogy a "saját gyarmatának a gyarmata". Zsolti egyre kínosabb vagy:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!