Hírek a csodás Nyugatról

2017. április 28. 11:57

A német illetékeseket Béziers-be kell küldeni, megvizsgálandó, miért hihetetlenül nagy öröm és boldogság, ha egy osztályban 91 százalék a migri meg a muszlim.

2017. április 28. 11:57
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„»Robert Ménard, a Nemzeti Front politikusa pedig az LCI tévének arról beszélt, hogy a városában van olyan osztály, ahol a tanulók 91 százaléka muszlim, ami »»nyilvánvalóan problémát jelent««, és »»a toleranciának is van határa««. Később a politikus azzal védekezett, hogy ez nem értékítélet volt, csak le akarta írni, milyen a helyzet Béziers-ben. Csakhogy a francia törvények szigorúan tiltják, hogy az állampolgárok etnikai vagy vallási hovatartozásáról adatokat gyűjtsenek. Miután egy antirasszista csoport feljelentette, a párizsi bíróság több mint 1800 euró megfizetésére büntette, valamint még 1000 euró perköltséget is meg kell fizetnie. Ménard fellebbezni fog a döntés ellen.« 

Na, akkor most az van, hogy Ménard polgármestert el kell küldeni Németországba egy tanulmányútra, a német illetékeseket pedig Béziers-be kell küldeni, megvizsgálandó, miért hihetetlenül nagy öröm és boldogság mégis, ha egy osztályban 91 százalék a migri meg a muszlim.

Egy hónap tanulmányút után egy közös dolgozatban kifejtik, hogy akkor most 35 vagy 91 százalék, hogy az őshonos európai keresztény fehér rassz el tudja végre dönteni, milyen tempóban szeretné feladni civilizációját, kultúráját, identitását, vallását – mert a 91 százalékos tempó így elsőre, hirtelen kissé gyorsnak tűnik.

Bár ez valószínűleg már rasszizmus.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2017. április 29. 22:48
De még a duma is u.a. Verik a négereket, meg a szakadék szélén táncolnak. Vagy 60 éve...
Morgen
2017. április 29. 20:44
A gond ott van, hogy a Gittegyleti tagsággal Magyarország is elfogadta az életidegen "direktívákat", amit aztán alkalmaznak is , szorgalmasan.
Neville
2017. április 29. 15:50
Ezennel aggodalmamat fejezem ki a francia szólásszabadság helyzete miatt. Követelem, hogy azonnal induljon kötelezettségszegési eljárás!
küllő
2017. április 29. 10:24
Bértalpnyaló bunkó- bayer elvtárs! Ennek sosem lesz vége. Addig egészen biztosan nem, amíg a hozzád hasonló szerecsenmosdató, fizetett pártfogók egyenlőségjelet tesznek két millió fideszes szavazó és a magyar nemzet között. Amíg a jó és a rossz erkölcsi kategóriák között a magadfajták tesznek igazságot valahányszor valami irdatlan nagy disznóságról el kell terelni a figyelmet. Minden hétre jutni fog egy adag védhetetlen mocsok, amit neked kell tisztára mosni. Számodra ennek akkor sem lesz vége, ha a földkerekségről eltűnik ez a borzalmas balliberális népség. Úgyhogy inkább csak annyit mondanék, hogy ballib s@ggfejnek lenni valószínűleg keserves lehet, de álkeresztény, álkonzervatív, áljobboldali talpnyalónak lenni sem lehet egy leányálom. Azt hiszem ennél már csak konkrétan Bayer Zsoltnak lenni gusztustalanabb
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!