Majtényi László hivatalosan is köztársasági elnök-jelölt!

2017. március 06. 17:21

A megosztottság, a félelem- és gyűlöletkeltés helyett végre van egy jelölt, aki az összetartozást, a békét, a szolidaritást képviseli.

2017. március 06. 17:21
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Majtényi László hivatalosan is köztársasági elnök-jelölt!

A demokratikus ellenzék képviselőivel együtt ma a minimum szükségesnél többet, 43 támogató aláírást adtunk le a parlamentben Majtényi László köztársasági elnöki jelöléséhez. Most már hivatalosan is van kihívója Áder Jánosnak. A megosztottság, a félelem- és gyűlöletkeltés helyett végre van egy jelölt, aki az összetartozást, a békét, a szolidaritást képviseli. Majtényi László egész pályafutása alatt megmutatta, hogyan kell egyenes gerinccel a korrupció ellen és a demokrácia megerősítéséért harcolni. És ami a Párbeszédnek kiemelten fontos: Majtényi kiáll a szegénység felszámolása és az igazságos társadalom megteremtése mellett. Nem elég felépíteni a demokrácia intézményeit, meg kell tölteni élettel azokat! Fel kell számolni azt a rendszert, amelyik megengedi, hogy Magyarországon 4 millióan éljenek kevesebb, mint havi 90 ezer forintból, hogy százezrek szenvedjenek nincstelenségben, és dolgozók milliói kerüljenek a kilakoltatás szélére!

Jövő hétfőn Majtényi László a parlament plenáris ülésén mondja el elnöki programját!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2017. március 08. 12:55
"edvind johnsson Hozzászóló kiszűrése 2017. március 7. 08:25 @Dénia Ez a bajusz is nagyon ijesztő tud lenni. Milyen magyar ember ez a Jani, bajuszt visel? Növesztene inkább szakállt, és viselne kopott pulóvert,rögtön nem lenne olyan megosztó személyiség." Különben is olyan szittya feje van, ami már önmagában is bűn.
Szorgos Lajhár
2017. március 07. 17:15
Timike bejegyzése olyan okos volt, hogy csak Rejtő Jenő egyik örökbecsű idézetével tudok rá reagálni: "Nekem pedig van egy unokaöcsém, aki optikus!" (A szőke ciklon)
Csigorin
2017. március 07. 16:12
Szopd le Timcsike, akkor legalabb nem hiaba ment oda.
Morgen
2017. március 07. 11:01
"Jövő hétfőn Majtényi László a parlament plenáris ülésén mondja el elnöki programját!” Előre tudom, mi lesz ennek a "programnak" a lényege! Orbán menjen, nekünk kell a kasszakulcs! Timike ! Gyuri bá nem fiatalodik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!