A magyar baloldal képtelen méltósággal ünnepelni

2017. március 15. 17:56

Az eredményjelzőn szereplő számokat elnézve úgy tűnik, hogy jó ideig az lesz a legnagyobb örömük, hogy képesek voltak pár százan végigtülkölni egy félórát, megzavarva rengeteg ember békés ünnepét.

2017. március 15. 17:56
OriginalSpíler
Spíler

„Teljesen mindegy, hogy együtt vagy külön, március 15. vagy október 23., a magyar baloldal lényege nem változik. Juhász és Büki Zotya, meg a maroknyi vadlibsi bohóckodása, és persze Gyurcsány Fletó Pilvaxnál hagyott ronda koszorúja kifejez mindent a baloldal nemzettudatáról. Ennyit tudnak, meg a nevüket, illetve bocsi: azt sem! (...)

Nagyot mentek ma az egyéb balos csapattestek is. Kiemelkedett az egyre kínosabbá váló LMP, ők azon merengtek, hogy mit gondolna Petőfi és Jókai a paksi atomerőműről, a repülős Hadházy pedig férgezett egy jóízűt. Állatorvosról lévén szó, testközelből ismerheti a férgeket. Gyurcsányék egy koszorút tettek le a Pilvax közben, náluk talán még látványosabb volt a rajongói bázis megfogyatkozása, mint VaciLaciéknál. (...)

Nagyjából mindösszesen ennyi volt az úgynevezett magyar baloldal március 15-ei teljesítménye. Az eredményjelzőn szereplő számokat elnézve úgy tűnik, hogy jó ideig az lesz a legnagyobb örömük, hogy képesek voltak pár százan végigtülkölni egy félórát, megzavarva rengeteg ember békés ünnepét. 

Legyen ez a legnagyobb örömük!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. március 16. 20:04
Aha,micsoda méltósággal szemétkedett a jobboldal a Demszky-beszédek alatt...
Zokni
2017. március 16. 10:41
"A magyar baloldal képtelen méltósággal ünnepelni" - írja. Igen, képtelen. De gondoljunk bele: az a fószer ott állt, ahol Petőfi, oszt' beszélt...
quiet
2017. március 16. 09:46
" .... az a felcsuti rém áldozatainak sikolya ami örökre kísérteni fogja...." :) Öcsém, ezt a bűvészmutatványt ! :)) Mélyen romantikus gyerek lehetsz..mintha a Macbeth-ből ollóztad volna, nem? Aztán arra felétek élnek emberek?
Mich
2017. március 15. 23:42
"A magyar baloldal képtelen méltósággal ünnepelni" Csak gyűlölködni és fütyülgetni tudnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!