Különös idők

2017. március 03. 09:09

A Fidesz-sztori arról szól, hogy jön tíz-húsz-harminc srác valahonnan, fellázadnak, elegük van a világból, amely körülveszi őket, felhajtják a gallérjukat, és megcsinálják a saját történetüket.

2017. március 03. 09:09
Odze György
Népszava

„A Fidesz igazi self-made történet. A Fidesz-sztori arról szól, hogy jön tíz-húsz-harminc srác valahonnan, fellázadnak, elegük van a világból, amely körülveszi őket, felhajtják a gallérjukat, és megcsinálják a saját történetüket – jelentette ki Orbán Viktor a 888.hu-nak adott interjújában. Hát igen. Csak éppen azt felejtette el, hogy jöhet még tíz-húsz-harminc srác valahonnan, elegük van a világból, amely körülveszi őket, felhajtják a gallérjukat (vagy nem, ez ízlés dolga), és megcsinálják a maguk történetét.

Nos, a miniszterelnöknek, ahogyan az ő hívei szokták – kissé szolgai módon  emlegetni, mindig igaza van. Jöttek is. Nem biztos, egyáltalán nem biztos, hogy a Momentum képes lesz egy olyan erős párttá  vagy mozgalommá, majdnem mindegy -, alakulni, amelyik ebben a langyos magyar belpolitikában fontos, akár vezető szerepet tölthet be. De megmutattak valamit, amire nagyon kevesen számítottak: nem szavazófülkében, nem tüntetéssekkel, nem sztrájkokkal találták el Orbán leggyengébb pontját, az önelégültséget és az elkényelmesedést, ami immár hónapok óta jellemzi őket és szerencsétlen, hajbókoló társ-pártjukat, amelyik az elmúlt években kizárólag a vasárnapi nyitva tartással volt képes foglalkozni, azzal is ügyetlenül.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anonymtalan
2017. március 03. 10:06
A cikk írójának pedig: kit akartok átkúrni? A saját olvasóitokat akarjátok meggyőzni, hogy a Momentum a FIDESZ II. Őnekik mindegy, mást pedig nem vertek át, mert az egészből csöpög a típikus balliberális attitűd, olyan akár egy bűnöző ujjlenyomata. A tagok szüleiről vagy a Fekete estében főleg a nagyszülők, bár a papa is Simor embere.
Anonymtalan
2017. március 03. 10:03
Mandi! A cikk külső linkje miért a nép szavára mutat? Miért nem ide? Úgy kellett kitalálnom a cikk weboldalának a címét, szerencsére elég egyszerű módszert használtok, de akkor is! Tessék jobban odafigyelni mit csináltok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!