Kedves Deutsch Tamás!

2017. február 21. 13:21

Állítólag a dunai vízlépcső is kiváló terveken alapult, de én akkor sokkal boldogabb voltam attól, hogy ti jöttetek, meg a másik liberális párt, meg az Antall-féle MDF és nem a vízlépcső.

2017. február 21. 13:21
Somogyi Zoltán
Somogyi Zoltán
Facebook

„Kedves Deutsch Tamás, állítólag a dunai vízlépcső is kiváló terveken alapult, de én akkor sokkal boldogabb voltam attól, hogy ti jöttetek, meg a másik liberális párt, meg az Antall-féle MDF és nem a vízlépcső. Többet ért a demokrácia, mint a vízlépcső.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2017. február 22. 07:50
Somogyi Zoltán! Ön ugyanaz a túloldalon, mint Deutsch az elülsőn. Jobban jár, ha a Duma Színházban keres vevőket sületlenségeire!
2017. február 22. 04:49
Somogyi Zoltánnak ,és még sok mindenki másnak többet ért a demokrácia ,mint a vízlépcső. Akkor nézzük ezt haszonelvűen. 1., Elkészült a vízlépcső ,amiért a magyarok fizettek ,de nem hasznosultak belőle egy KWh-nyi teljesítménnyel sem. 2., Kártéritést fizettünk,és fizetünk a szlovákoknak ,és az osztrák államnak. 3.,Eliszaposodott a kisduna környéki természetvédelmi terület. Abszurd módon szivattyúkkal juttatnak vizet természetvédelmi területre. 4., 30 évre alaposan megromlott a szlovák -magyar viszony. 5.,A paksi erőmő hütővizellátása bizonyos körümények között, csak a szlovák államon múlik.Drága jó zöldek. 6., Miután van Bős,és van az aldunai vízlépcső tetszik nem tetszik épiteni kell Magyarországnak még egy másikat, rossz hatásfokú áramtermeléssel, saját beruházással. 7., Az adott korban egész Európa rajtunk nevetett. 8., A rendszerváltáskor amikor egyébként is hihetetlen alacsony volt az állam gazdasági teljesítménye, kellett kártérítést fizetni ,ezzel is segítve az ország eladósodottságát. Ilyen az amikor jó szándékunak mondott ,de egyébként primitív civilek/zöldek/ ,és szakmaiságot nélkülöző politikusok döntenek oyan dologban amihez halvány lila ködük sincs. Slusszpoén : Magyarországnak akkor ,és még most is a témában kiváló szakemberei vannak. A politológus pedig nem jolly joker, aki mindenhez ért. Mint at ügyeletes elvtárs.
1120
2017. február 21. 23:21
Jajjj, te kis fasz! A vízlépcső ügyét fel ne hozd! Ma már nincs olyan komolyan vehető szaktekintély, aki szerint bármiféle kockázatot jelentett volna a megépítése. Ehelyett mi történt? A szlovákok elterelték a Dunát (ezzel 50 km-en a hajózási utat) és megépítették a maguk erőművét, amely köszöni szépen, jól van. Mindig szomorú, amikor semmihez sem értő faszkalapok verik a nyálukat, az a beállítás meg utólag főképp vérlázító, hogy "a kommunista erőművet akart, a demokrata viszont egészséges környezetet". Mert hogy ezzel etetett minket a Duna kör nevű szélhámosok gyülekezete. Szomorú, hogy nem volt egy mérnökember sem (tudtommal), aki értelmesen elmagyarázta volna, hogy erőművet építeni nem politikai kérdés!!! Ehhhh...
GV0917
2017. február 21. 22:10
Kértél már állásinterjút a MOMO-tól? Ápold le a nyelved, mielőtt elmennél...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!