Impraktikus dolgaink 3.

2017. február 25. 10:16

Fekete-Győr úr pedig lassan eltöprenghetne azon, miért akar hazudozással berobbanni a nagypolitikába? Talán azért, mert a mögötte álló és felkészítő SZDSZ-töredékek és morzsalékok eo ipso nem tudnak másképpen politikát csinálni…

2017. február 25. 10:16
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„Aztán jött, aminek jönnie kellett. Jött a nemzeti ügy hátba döfése, jött az árulás, jött az, amiben ezek egyedül megbízhatóak – jött a hazugság és az aljasság.

Nem, nem a Momentumról van szó. A Momentum ebben a dologban ártatlan, bár már most látszik, hogy sunyi hazudozásra fog épülni az egész politikai szerepvállalásuk, hiszen mindjárt a legelső politikai aktus során sunyin hazudnak. Azt hazudják, az emberek azt írták alá, hogy legyen népszavazás. Ezt bizonygatja a 79. kormányinfón egy igazi kretén újságíró is. És ebből követke­zően azt hazudják, hogy a kormány meg a főváros meg a MOB semmibe vette 266 ezer ember akaratát, és elárulták az olimpia ügyét.

Akkor ismételjük meg a kérdést, a Momentum kérdését: „Egyetért-e ön azzal, hogy a főváros vonja vissza a 2024-es olimpiai és paralimpiai játékokra benyújtott pályázatát?”

Ön, kedves olvasó, aki ezt most olvassa, ön lát bármit ebben a kérdésben, ami a népszavazás akarásáról szól? Vagy azt látja ebben a kérdésben, ami a budapesti olimpia nem akarásáról szól? Úgy van. Mégis azt hazudják, penetránsan, szemrebbenés nélkül, hogy ők a népszavazásért gyűjtöttek aláírást. A kérdés ismeretében – ezt mindig tartsuk szem előtt! – pedig egy dolgot bátran kijelenthetünk: az illetékesek nem vették semmibe 266 ezer választópolgár akaratát, hiszen miután 266 ezer választópolgár aláírta, hogy ne legyen olimpia, és az illetékesek vonják vissza az olimpiai pályázatot, az illetékesek visszavonták az olimpiai pályázatot. És ez akkor is így van, ha akárhány momentumos hazudozó és akárhány hazudozó újságírójuk mantrázza majd az ellenkezőjét. Fekete-Győr úr pedig lassan eltöprenghetne azon, miért akar hazudozással berobbanni a nagypolitikába? Talán azért, mert a mögötte álló és felkészítő SZDSZ-töredékek és morzsalékok eo ipso nem tudnak másképpen politikát csinálni…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 429 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hunyadi Mátyás
2017. február 26. 14:04
Ez meg jópénzért visszhangozza a gazda szavait. Mától fogva a Momentum csak az SZDSZ-szel együtt említhető.
tolan
2017. február 26. 13:37
Bayer Úr! Maga tud olyan m(M)omentumot említeni az SZDSZ életéből, amely nem hazugságra épült volna? Minden más elmélkedés fából (olimpiai)vaskarika...!
sztálin elvtárs
2017. február 26. 13:08
Kedves Zsolti itt most te vagy az aki hazudozol. Az aláírásgyűjtő íven ez szerepel: " Az alulírottak helyi népszavazás kitűzését kezdeményezték az alábbi kérdésben: Egyetért-e ön azzal, hogy a főváros vonja vissza a 2024-es olimpiai és paralimpiai játékokra benyújtott pályázatát?" Azaz ezt a kérdést szeretnék feltenni egy népszavazás során, amire válaszolhatsz igennel, vagy nemmel.
And29
2017. február 26. 09:07
"miután 266 ezer választópolgár aláírta, hogy ne legyen olimpia, és az illetékesek vonják vissza az olimpiai pályázatot, az illetékesek visszavonták az olimpiai pályázatot" Ez az, ami nem igaz. Nem azt írták alá, hogy ne legyen olimpia, hanem azt, hogy legyen népszavazás arról, hogy legyen-e olimpia vagy sem. Ez teljesen független attól, hogy valószínűleg az aláírók többsége nem akar olimpiát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!