Antikommunizmus 2016: Zoltai velünk van, Tasnádi nem

2016. december 15. 19:07

Az alábbi rövid kronológiát szeretném az olvasók figyelmébe ajánlani.

2016. december 15. 19:07
Borbás Barna
Válasz.hu

„Az alábbi rövid kronológiát szeretném az olvasók figyelmébe ajánlani:

2016.október 27-i kormányinfón Lázár János azt mondja: »kínos és kellemetlen«, hogy ’56 kerek hatvanadik évfordulóján, október 23-án léptették elő rendőr vezérőrnagyból rendőr altábornaggyá Tasnádi Lászlót, a Belügyminisztérium rendészeti államtitkárát. A miniszter azt is mondta, hogy ha rajta múlna, nem alkalmazna III/II-es csoportfőnökségéből senkit az állományban. (Ismétlés: Tasnádi 1989-ben, Nagy Imre újratemetése idején operatív tisztként beépített ügynököktől, többek közt egy ÁVH-s múltú ügynöktől kapott jelentéseket.)

2016. december 9., pénteki Magyar Közlönyben megjelenik, hogy Tasnádi László másnaptól nem államtitkár többé. »Elérte a nyugdíjkorhatárt és nyugdíjba megy, ez teljesen természetes« – kommentálja Halász János szóvivő, az Index forrásai szerint azonban Tasnádi azután jelezte távozási szándékát Pintér Sándor belügyminiszternek, hogy Lázár kritizálta.

2016. december 12-én, a Zsidó Közösségi Kerekasztal budapesti ülésén ismét egymás mellett foglal helyet Lázár János miniszter és tanácsadója, Zoltai Gusztáv egykori Mazsihisz-vezető, korábbi munkásőr.

Értik, ugye? Tasnádi úr kellemetlen elvtárs, Zoltai úr viszont jó elvtárs.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. december 17. 01:06
"Tasnádi úr kellemetlen elvtárs, Zoltai úr viszont jó elvtárs.” Mindkettő kommunista volt, csak Zoltai "kiválaztott" kommunista.
Mindjárt
2016. december 16. 07:30
Áder János az 1956-os forradalom hatvanadik évfordulója alkalmából rendőr altábornaggyá léptette elő Tasnádi László rendészeti államtitkárt. Tasnádi kinevezése után botrányt váltott ki, amikor kiderült, hogy az államtitkár 1989-ben III/II-es operatív tiszt volt. A köztársasági elnök „kimagasló szolgálati tevékenysége elismeréséül” léptette elő Tasnádit. ----------------------- Mocskos, tolvaj szemét kommunista ávós fidesz Mocskos, tolvaj kommunista Áder Mocskos, tolvaj kommunista Orbán Mocskos, tolvaj kommunista felcsúti maffia
Mindjárt
2016. december 16. 06:46
A cikk a Fidesz mocskosnál mocskosabb kommunistáiról szól. A felcsúti lopós, kommunista cigány kutyái legalánn ne próbálnák lehazudni, hogy a pártjuk egy mocskos kommunista párt.
Lolka-Bolka
2016. december 15. 20:59
a kurva anyad te patkany tetu
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!