Donald a király

2016. november 10. 09:57

Most, hogy írják le: Orbán elszigetelődött a világban?! Mert kiktől is? Amerikában Trump az úr, híresen hiú ember, aligha feledi, ki, mikor és mit nyilatkozott róla.

2016. november 10. 09:57
Máté T. Gyula
Magyar Hírlap

„S akkor Budapest. Először is »kapcsoljunk« az amerikai nagykövetség eredményváró partijára, ahol a demokratakampányt milliókkal támogató Colleen Bell nagykövethez érkeztek kézcsókra a hazai »demokratikus ellenzék legjobbjai«. Volt egy hercig elektronikus pult is, ahol az amerikai életérzést átélve »szavazni« lehetett a potenciális győztesre. Csakhogy bármennyit koptatta az ujját Juhász Péter és Bokros Lajos, Amerikában bizony Trumpot választották az amerikaiak. Keserű volt a hajnal a győzelmi tűzijátékokkal készülő romkocsmákban is, az Index.hu szerkesztőségében pedig már csak a marihuána orvosi jellegű kreatív felhasználásának tudtak szurkolni – ugyanis erről is szavaztak Amerika egyes államaiban. Hova lettek a Trumpot gúnyoló poénok? Hova lett a kéjes károgás, hogy Hillary majd győzelme után eltakarítja Orbánt?! Hova lett a felsőbbrendű szakmai mindentudás, hogy Orbán mekkora bakot lőtt, amikor már a nyáron kiállt Trump mellett?!

Talán ez a legfájóbb az egészben. Most, hogy írják le: Orbán elszigetelődött a világban?! Mert kiktől is? Amerikában Trump az úr, híresen hiú ember, aligha feledi, ki, mikor és mit nyilatkozott róla. Oroszországban Putyint talán említeni sem kell, de Kína is valamiért Orbánnal együtt épít stratégiai vasutat. Ki marad? Az Európai Unió tegnap óta percenként felnőttpelenkát cserélő vezetői?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kálmi
2016. november 10. 22:56
Remek cikk!!!Az elejétől a végéig!
BőröndÖdön
2016. november 10. 17:56
Gyula,akkorát fogtok koppanni...
kjkj945
2016. november 10. 16:55
MT gy agya .
balbako_
2016. november 10. 16:49
És Orbán nemcsak dumált. Trump programjában szerepelt,(és a csak az övében!) hogy a NATO védelmére csak az számíthat, aki GDP-je 2%-át fegyverkezésre, haderejére fordítja. Mit tesz Isten a magyar költségvetés jövőre éri el ezt a számot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!