Tűrhetetlen (38.)

2016. november 30. 07:29

Szóval, javában folyik az amerikaiak játszmája és támadássorozata a magyar kormány ellen, amelyben kötésig benne állnak az amerikai hatóságok és az amerikai titkosszolgálat, amikor ez a bizonyos Pharaon vízumot kér a Magyarországtól.

2016. november 30. 07:29
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Fenti idézet nem kevesebbről szól, mint hogy az amerikai hatóságok megvárták a magyar választások eredményét, s miután a választások nem úgy alakultak, ahogy szerették volna, akcióba lépett az amerikai titkosszolgálat, Goodfrienddel és a CIA-ügynök Pharaonnal együtt, akinek az volt a küldetése, hogy kormányközeli vállalkozók bizalmába férkőzzön és üzleti ügyekbe, vállalkozásokba fogjon, amelyeket utóbb a kormány orra alá lehet dörgölni, sőt, talán zsarolásra is fel lehet majd bizonyos ügyeket használni. Jó, ha tudjuk, jó, ha emlékezetünkbe idézzük: önmagában az a tény, hogy a kormány egy külföldi vállalkozót, befektetőt, pénzembert »kiközvetít«, annak útját egyengeti bizonyos üzleti vállalkozásokban, sőt, bizonyos üzletekhez, befektetésekhez segítséget nyújt, a világ legtermészetesebb dolga. Ezt annak idején a mai ellenzéki média és a mai ellenzék is így gondolta, hiszen például körömszakadtáig védelmezték a sukorói »beruházást«, a természetvédelmi területen megálmodott kaszinóváros ötletét, amelynek megvalósításához Gyurcsány Ferenc nyújtott segítséget Joav Blum izraeli befektetőnek, a miniszterelnök egyengette az üzletember útját, és segítette át a magyar közigazgatás útvesztőin.

Ugyanezek a gazemberek ma véres kardként lobogtatják azt a Magyar Narancsban megjelent »hírt«, amely szerint Tarsoly Csaba és Pharaon között a Külügyminisztérium közvetített annak idején.

Nos, ez a »szenzáció« kap egy vajszínű árnyalatot annak ismeretében, hogy tehát Pharaon minden valószínűség szerint maga is CIA-ügynök, illetve azon immáron cáfolhatatlan tény ismeretében, hogy a CIA maga akarta, hogy Pharaon Magyarországra érkezzen és itt üzleti vállalkozásokba kezdjen.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chinasky
2016. november 30. 23:52
dózsa lászlói kanyarok zsolt úr scifijében.:)
nyugalom
2016. november 30. 13:31
Ennyi ostoba, rosszindulatú zsótizó! A butaság, a tájékozatlanság és az irigység árad belőlük.
küllő
2016. november 30. 12:26
Bértalpnyaló bayer elvtárs! Ennek sosem lesz vége. Amíg a jó és a rossz erkölcsi kategóriák között a magadfajták tesznek igazságot valahányszor valami irdatlan nagy disznóságról el kell terelni a figyelmet. Minden hétre jutni fog egy adag védhetetlen mocsok, amit neked kell tisztára mosni. Számodra ennek akkor sem lesz vége, ha a földkerekségről eltűnik ez a borzalmas balliberális népség. Úgyhogy inkább csak annyit mondanék, hogy ballib s@ggfejnek lenni valószínűleg keserves lehet, de álkeresztény, álkonzervatív, áljobboldali talpnyalónak lenni sem lehet egy leányálom. Azt hiszem ennél már csak konkrétan Bayer Zsoltnak lenni gusztustalanabb
Martell 2
2016. november 30. 12:17
Maradjunk annyiban hogy a Fidesz egyik fő profilja a lopás, mohóságukban utána sem néztek kivel üzletelnek, így jártak, megérdemlik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!